spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Acces restrictionat pe strada Stadionului din Turda

În atenția locuitorilor municipiului Turda,

Vă aducem la cunoștință o informație importantă cu privire la evenimentul de inaugurare a Sălii Polivalente Turda Arena, care va avea loc în acest weekend. ⚠️Pentru buna desfășurare a evenimentului, este necesar să implementăm măsuri temporare de siguranță, în special în ceea ce privește accesul pe anumite străzi din zonă.

⛔Pe perioada desfășurării evenimentului de inaugurare, accesul pe străzile Stadionului și Intrarea Stadionului va fi restricționat. Pentru a asigura un flux adecvat de participanți și pentru a evita aglomerația în timpul evenimentului, accesul va fi permis strict riveranilor din zonă.

🚍🚏De asemenea, dorim să vă informăm că linia de autobuz 10 care deservește această rută va intra pe strada Intrarea Stadionului și va opri în proximitatea Turda Arena, pentru a ușura accesul celor interesați să participe la eveniment. Pentru ruta micro-centru, se va folosi o stație temporară situată lângă Kaufland.

🤝Aceste măsuri sunt necesare pentru a garanta confortul și siguranța tuturor participanților la eveniment. Înțelegem că aceste restricții pot fi incomode pentru unii locuitori, însă vă asigurăm că sunt temporare și vor fi ridicate imediat ce evenimentul se încheie.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în acest sens. Ne dorim ca inaugurarea Sălii Polivalente Turda Arena să fie un succes deplin și să marcheze un moment de excepție pentru întreaga comunitate din Turda.

spot_img
spot_img