fbpx
Monday, June 5, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaABUZ al Poliției Locale Turda - l-au amendat deși a vrut să-și...

ABUZ al Poliției Locale Turda – l-au amendat deși a vrut să-și repare greșeala – video

spot_img

Polițiștii locali din Turda s-au transformat din oameni ai legii, în perceptori de amenzi date cvasi-abuziv.

Un turdean s-a ales cu o amendă de 500 de lei, după ce a depozitat, eronat, niște cartoane în containerul dedicat deșeurilor vegetale.

Deși a vrut să-și repare greșeala și a scos deșeurile de carton pentru a le pune înapoi în dubă, tot a fost amendat.

 

„Duci cartoane la tomberon, cartoane de la cutiile de parchet. Le arunci in tomberonul in care sunt plastice, sticle, cauciucuri, hartii si apare politia locala, care mereu sta la cotitura, pt a-si atinge targetul de amenzi. Scoti toate cartoanele pe care le-ai pus in tomberon, pt ca odata ce a venit politia, te gandesti ca ai facut ceva gresit, le pui inapoi in masina si tot iti intocmeste un proces verbal cu amenda de1000 lei, daca e platita in 15 zile, vine 500 lei. Acasa, ai contract cu cei care ridica tomberoanele, dar care vin doar cand au ei chef si iau doar cate un tomberon, nu poti tine cartoane si cutii la poarta, cu saptamanile. Intrebarea mea este, acele tomberoane imense pt ce sunt defapt? Cine are dreptul sa arunce gunoi in ele? In calitate de cetatean al acestui oras, platitor de taxe, impozite si contracte obligatorii cu diverse firme, ce drepturi avem inafara de a plati cu varf si indesat peste tot. Sper sa fiti desfintati cei de la politia locala si sa va ganditi ca odata va vor ajunge din urma toate abuzurile facute!
P.S pt domnii in uniforme. Parchetul l-am cumparat din dedeman, sa veniti sa va arat bonurile.”, a scris soția celui amendat.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: