spot_img
spot_imgspot_img
Cluj NewsA vrut să vândă droguri la Untold și și-a atras BCCO-ul acasă

A vrut să vândă droguri la Untold și și-a atras BCCO-ul acasă

 

În contextul unui festivalul de muzică, la data de 5 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au derulat acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca.

 

Polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operațiuni de comercializare de substanțe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy și 5 grame cristal (3CMC).

 

Astfel, împreună cu luptatorii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj –  Serviciul pentru Acțiuni Speciale și specialiștii criminaliști, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca.

 

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 454 de comprimate de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei, precum și alte obiecte.

 

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi comercializat ecstasy și 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 și 1.600 de lei.

 

De asemenea, în perioada mai-iulie 2023, ar fi comercializat cannabis, pentru sume cuprinse între 20 și 50 de lei pentru un gram.

 

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 33 de ani a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Perchezitii DNA la ISCTR Cluj – luare de mita

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial...

Un nou traseu turistic extrem de spectaculos în județul Cluj

Un nou traseu turistic, extrem de spectaculos, care cu...

Oana Murariu, deputat USR: „Românii vor putea contesta mai ușor în justiție acte administrative”

Cluj-Napoca, 2 octombrie 2023 Românii înfruntă multe obstacole când...

CFR Cluj sprijină PEDITEL și sănătatea copiilor din România

Cluj-Napoca, România – 2 octombrie 2023 - CFR Cluj,...

Om de afaceri din Cluj, mort după un incident stupid

Călin Așchilean, fostul patron al restaurantului Aroma și fost...

Robotii vin la FICT2023

Încă o dată! VIN ROBOȚII LA FICT • 📢 Dar nu...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: