fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIA murit „de Covid-19”, dar familia a contestat raportul medical! Vezi ce-a...

A murit „de Covid-19”, dar familia a contestat raportul medical! Vezi ce-a ieșit

- Advertisement -

Conform datelor oficiale, pe teritoriul României 7419 români au decedat, fiind infectați cu virusul Sars-Cov-2.

Ei bine, familia unuia dintre cei 7419 a contestat raportul medical, prin care se stipula că ruda lor a decedat „de Covid-19”, iar necropsia a produs una dintre marile surprize ale pandemiei.

S-a întâmplat la Bacău, acolo unde o necropsie a întors la 180 de grade decizia medicilor.

După prelevarea probelor, analizele de laborator au stabilit că pacientul avea țesut pulmonar necroptic NON COVID! Până acum, acesta este singurul caz din Bacău în care familia defunctului contestă cauza morții, și are câștig de cauză, însă cazul poate crea un precedent.”, scrie JurnalFM.ro

Ei bine, în conformitate cu protocoalele medicale în vigoare: „Certificatul medical constatator al decesului va fi completat și eliberat de către medicul curant al pacientului din secția de spital”. Altfel spus, doar printr-un simplu test RT-PCR, un pacient poate fi declarat mort Covid, fără ca medicul să fie acuzat de malpraxis.

Este interesant de văzut câți aparținători ai unor persoane decedate „de Covid-19” vor contesta certificatele constatatoare de-acum înainte.

În județul Cluj, până astăzi, 132 de persoane au fost declarate decedate „de covid”.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Campanie de donare de sânge la Aiud

0
Lipsa de sânge din centrele județene și regionale de trasfuzie determină instituțiile medicale să organizeze adevărate campanii de donare sangvină. O astfel de campanie se...

Comentarii

%d bloggers like this: