spot_img

A doua zi a prezenței Salinei Turda la Arabian Trade Market Dubai 2022

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Astăzi este a doua zi în care delegația Salinei Turda reprezintă turismul din Transilvania la ATM Dubai 2022.

„Salina Turda, prezentă în premieră la acest eveniment, trezește un interes aparte în rândul jucătorilor de pe piața turismului”, transmit reprezentanții Salinei Turda.

29 de ani de cunoștințe în domeniu
Arabian Travel Market este principalul eveniment global pentru industria călătoriilor de intrare și de ieșire din Orientul Mijlociu. În ultimii douăzeci și opt de ani, evenimentul nostru anual a conectat produse și destinații din întreaga lume cu cumpărători și vizitatori comerciali de la Dubai World Trade Centre.

„În mai 2021, am lansat primul nostru eveniment hibrid Arabian Travel Market, cu un spectacol în persoană care a avut loc cu succes în Dubai și apoi ATM Virtual având loc săptămâna următoare, astfel încât oamenii care nu puteau călători să poată experimenta în continuare spectacolul.

Acest lucru a funcționat atât de bine, încât am decis să organizăm un eveniment hibrid pentru ATM 2022. Accentul nostru principal la spectacol va fi „Viitorul călătoriilor și turismului internațional”. Împreună vom proiecta viitorul industriei și vom explora noi tendințe, oportunități de creștere, inovare și, desigur, redresare eficientă.

Reaprinderea industriei turismului
Prioritatea noastră este să sprijinim industria de turism și să facilităm acele conexiuni importante de afaceri. Cu măsuri de siguranță și igienă îmbunătățite și lucrând îndeaproape cu DWTC, vă puteți simți încrezător că vom oferi un mediu sigur și securizat în care să faceți afaceri.
Nu vrem ca nimeni să rateze, așa că am reinventat ATM. Aducându-vă o fuziune de live și virtual, două evenimente într-unul, cu acces mai larg decât oricând, ATM 2022 este setat să reaprindă industria călătoriilor.”, transmit organizatorii.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Salina Turda – prezentă și reprezentată la Arabian Trade Market Dubai 2022

În această perioadă, reprezentanții celui mai spectaculos obiectiv turistic subteran din lume, Salina Turda, sunt prezenți la Arabian...

Salina Turda – destinația perfectă pentru week-endul de 1 mai

Se anunță vreme mohorâtă pentru zilele următoare, așa că o vizită la Salina Turda este modalitatea perfectă de...

Petreceti Sarbatorile Pascale la Salina Turda

#Sarbatorile@SalinaTurda 💬Dragii noștri turiști, dorim să vă informăm că în perioada sărbătorilor care se apropie, Salina Turda va funcționa...

Salina Turda – disponibila si pe SalinaTurdaApp

#SalinaTurdaApp @Salina Turda 🔛💥🔝Salina Turda App este ghidul turistic digital al Salinei Turda, care facilitează accesul la informație...
spot_img

Peste 11 milioane de lei, trimise de PSD la Chețani

În ultimii 3 ani, administrația locală a comunei Chețani a reușit să atragă peste 11 milioane de lei, pe proiecte de dezvoltare, din partea...
%d bloggers like this: