fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaA doua vizită a unui oficial guvernamental, la Turda, în ultimele două...

A doua vizită a unui oficial guvernamental, la Turda, în ultimele două săptămâni

spot_img

Subprefectul de Cluj și, totodată, președintele PSD Turda, Răzvan Iulian CIORTEA, și-a făcut un obicei foarte interesant: o dată la două săptămâni, primește câte un ministru „în parohie”.

Astfel, dacă în urmă cu două săptămâni, la Turda ajungea ministrul Muncii, astăzi la Turda va poposi Florin Spătaru, Ministrul Economiei.

Înaltul demnitar guvernamental va avea o vizită-maraton, de două zile, la Turda și Cluj Napoca, unde va interacționa cu mediul de afaceri, cu angajatorii, dar și cu reprezentanții PSD Cluj.

Florin Spătaru este născut în 1969, la Galați. Până în anul 2021 a fost președinte al ANCONAV, Romanian Shipbuilding Association, având în atribuții Reprezentarea asociației in cadrul SEA Europe (Asociația europeana a constructorilor de nave si producătorilor de echipamente), OECD Grupul de lucru WP6, reprezentare in alte asociații naționale si internaționale din domeniul construcțiilor de nave.

Este dublu licențiat, atât la Facultatea de Nave a universității Dunărea de Jos, din Galați, cât și în Contabilitate și managementul stocurilor, la aceeași universitate.

De asemenea, Florin Spătaru deține un master la Facultatea de Nave din Galați.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: