spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

A doua stradă reabilitată prin Planul de Mobilitate Urbană la Câmpia Turzii

Începând de astăzi, strada Aurel Vlaicu din Municipiul Câmpia Turzii intră în reabilitare completă, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”.


Executantul, SC ElectroGrup SRL, a întreprins toate demersurile pregătitoare în vederea demarării lucrărilor pe a doua stradă din contract, respectiv Aurel Vlaicu.


În acest sens au fost realizate de către echipa topo trasajele pentru excavări. De asemenea în conformitate cu Avizul Politiei Rutiere nr 550.997 din 30.09.2020 au fost implementate măsuri de restricționare a circulației rutiere, respectiv instituirea sensului unic pe Strada Aurel Vlaicu de la intersecția cu Strada Republici spre centru până la strada Albinei.
Pe măsură ce lucrările vor avansa înspre centru, restricționarea va fi extinsă și în același timp se vor aplica măsuri complementare de instituire a obligativității de dreapta, respectiv stânga pe acest sector pentru toate autovehiculele care vin de pe străzile laterale străzii Aurel Vlaicu.


Aceste lucrări au ca obiectiv realizarea unei infrastructuri moderne, standardizate de trafic rutier, care să conțină spații verzi, trotuare,  piste de biciclete, dar și carosabil nou care să susțină transportul în comun.


Mulțumim pe această cale cetățenilor care tranzitează și locuiesc pe această stradă pentru înțelegerea și răbdarea de care dau dovadă.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img