spot_img
spot_img

80 de donatori la campania organizata de TNL Campia Turzii

spot_img

Astăzi a avut loc cea de-a doua ediție a campaniei “Donează sânge. Salvează vieți”, inițiativă a TNL Câmpia Turzii și a Asociației Liberalism pentru Comunitate.
S-a înregistrat un nou succes prin faptul că un număr tot mai mare de donatori au răspuns invitației noastre, confirmând faptul că intenția noastră este binevenită în comunitate prin simț civic și mai ales solidaritate.
Cei 80 de donatori care au înțeles să susțină demersul nostru au asigurat o cantitate de sânge donată de 36 l, adică în jur de 100 de vieți salvate.
Buna colaborare cu reprezentanții Centrului de Transfuzie Regional Cluj și prezența donatorilor sunt factorii care au asigurat succesul acțiunii, noi oferind cadrul necesar desfășurării acestor tipuri de inițiative în municipiul nostru. Atâta timp cât aceste două variabile de succes persistă, aceste campanii de donare de sânge vor continua cu siguranță la interval de trei luni.
Dorim să mulțumim în primul rând donatorilor, care au înțeles că prin gestul lor de astăzi și de fiecare dată salvează vieți.
Mulțumim de asemenea Centrului de Transfuzie Regional Cluj, reprezentat prin doamna dr. Adriana Sime, domnului Adrian Antal, director al Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna”, personalului medical care ne-a asistat cu multă bunăvoință și, nu în ultimul rând, primarului municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, pentru contribuția și susținerea lor în cadrul organizării și desfășurării acestei acțiuni.
” Fiecare dintre noi înțelege importanța donării de sânge și ne bucurăm că pentru Câmpia Turzii suntem promotorii unui gest care contează atât de mult în momente în care viața atârnă de un fir de păr. Fiecare dintre noi putem fi actorii a ceea ce înseamnă LIBER SĂ FII RESPONSABIL!“ a declarat Georgiana Sima, președinte TNL Câmpia Turzii.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Accident rutier MORTAL pe A1

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor...

IPJ Cluj revine cu date despre accidentul rutier de la Turda – o femeie a fost rănită

Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară, în cartierul...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

„PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA” – O CAMPANIE A POLIŢIEI ROMÂNE

Campania Poliţiei Române, pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Paza bună...

Peste 1600 de persoane vaccinate în județul Cluj, în ultimele 24 de ore

Județul Cluj este în topul național al vaccinării anti-COVID-19,...

COVID-19: Incidența la Turda a ajuns la 1‰

Infecțiile cu SARS-CoV-2 evoluează, în ritm alert,  atât la...

EXERCIȚIU Seism 2018

Începând cu ora 9.00 s-a declanșat exercițiul national „SEISM...
spot_img
spot_imgspot_img

Ministrul transporturilor spune că autostrada Turda-Sebeș va fi inaugurată în acest an – Asociația Pro Infrastructură îl aduce cu picioarele pe pământ

În urmă cu două săptămâni, în cursul unei vizite pe șantierele autostrăzii Turda - Sebeș, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că ambele tronsoane...

Comandament de Urgență la Primăria Municipiului Turda Administrația locală, pregătită pentru sezonul de iarnă!

În dimineața zilei de luni, 19.11.2018, a avut loc la Primăria Municipiului Turda o ședință a Comandamentului de Urgență, în vederea planificării măsurilor de...

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 19.10.2020, între orele 12.30 - 16.30, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: