spot_img
spot_img

80 de donatori la campania organizata de TNL Campia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Astăzi a avut loc cea de-a doua ediție a campaniei “Donează sânge. Salvează vieți”, inițiativă a TNL Câmpia Turzii și a Asociației Liberalism pentru Comunitate.
S-a înregistrat un nou succes prin faptul că un număr tot mai mare de donatori au răspuns invitației noastre, confirmând faptul că intenția noastră este binevenită în comunitate prin simț civic și mai ales solidaritate.
Cei 80 de donatori care au înțeles să susțină demersul nostru au asigurat o cantitate de sânge donată de 36 l, adică în jur de 100 de vieți salvate.
Buna colaborare cu reprezentanții Centrului de Transfuzie Regional Cluj și prezența donatorilor sunt factorii care au asigurat succesul acțiunii, noi oferind cadrul necesar desfășurării acestor tipuri de inițiative în municipiul nostru. Atâta timp cât aceste două variabile de succes persistă, aceste campanii de donare de sânge vor continua cu siguranță la interval de trei luni.
Dorim să mulțumim în primul rând donatorilor, care au înțeles că prin gestul lor de astăzi și de fiecare dată salvează vieți.
Mulțumim de asemenea Centrului de Transfuzie Regional Cluj, reprezentat prin doamna dr. Adriana Sime, domnului Adrian Antal, director al Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna”, personalului medical care ne-a asistat cu multă bunăvoință și, nu în ultimul rând, primarului municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, pentru contribuția și susținerea lor în cadrul organizării și desfășurării acestei acțiuni.
” Fiecare dintre noi înțelege importanța donării de sânge și ne bucurăm că pentru Câmpia Turzii suntem promotorii unui gest care contează atât de mult în momente în care viața atârnă de un fir de păr. Fiecare dintre noi putem fi actorii a ceea ce înseamnă LIBER SĂ FII RESPONSABIL!“ a declarat Georgiana Sima, președinte TNL Câmpia Turzii.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Copiii noștri cresc atât de repede! Îmbracă-i cu stil, de la Câmpia Turzii

Câți dintre noi nu ne-am confruntat cu problema „Cu ce îmbrăcăm copilul?” sau ”Câte schimburi de haine să...

Miron Daniel – încă 30 de zile de arest! Este acuzat de RELE TRATAMENTE APLICATE MINORULUI!

Omul de afaceri din Câmpia Turzii, Daniel Miron, rămâne încă 30 de zile în arest preventiv, după ce...

Spitalul „Dr. Cornel IGNA” va deveni un centru zonal de imagistică

Imagistica este una dintre cele mai importante ramuri, atunci când vine despre diagnosticarea cât mai corectă a unei...

Primăria Câmpia Turzii: ATENȚIE! Urmează 3 zile caniculare, iată ce avem de făcut!

Administrația Națională de Meteorologie a remis o avertizare cu COD PORTOCALIU privind producerea fenomenului de caniculă, avertizare care...
spot_img

Târgul din Câmpia Turzii – ținta predilectă a polițiștilor

La data de 20 februarie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de...
%d bloggers like this: