Sunday, July 14, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Știri similare

spot_img

Related Posts

7 tineri trimiși în judecată, după o bătaie, la Tritenii de Jos

La aproape doi ani de când s-au luat la bătaie, în fața unui local din Tritenii de Jos, 7 tineri din comună au fost trimiși în judecată.

MUREŞAN DACIAN CLAUDIUInculpat
GALEA SIMION CLAUDIUInculpat
SPANIOL LIVIANInculpat
ROTAR IRINEL ADRIANInculpat
TIMAR ROBERT OCTAVIANInculpat
SPANIOL FLORIN CĂTĂLINInculpat
NEMETHY DENIS ZOLTYInculpat
sunt numele celor 7 „beligeranți” care ar putea ajunge în închisoare pentru faptele lor.

„Polițiștii au pus în aplicare 6 mandate de aducere pe numele a 6 tineri, respectiv 5 persoane majore cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani și un tânăr de 16 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 19 martie a.c., în jurul orei 22.45, în timp ce se aflau în fața unui local public din localitatea Tritenii de Jos, județul Cluj, cei în cauză ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, manifestând acte de agresivitate fizică.”, transmitea IPJ Cluj, la vremea respectivă.

Instanța de cameră preliminară s-a pronunțat vineri.

Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul cu nr. 755/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, constată legalitatea administrării probelor şi legalitatea efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza nr. 10534/328/2023 privind pe: – inculpatul M D-C, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., – inculpatul G S-C, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., – inculpatul T R-O, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 113 alin. (3) şi art. 77 lit. a) C.pen., – inculpatul S F C, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., – inculpatul R I-A, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., – inculpatul S L, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen, – inculpatul N D-Z, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) şi art. 113 alin. (2) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 113 alin. (2) C.pen. Încuviinţează onorariul apărătorului desemnat din oficiu av. R D, în cuantum de 301 lei, sumă care va fi suportată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 23 februarie 2024, prin punerea solu?iei la dispozi?ie prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Încheiere finală camera preliminară  209/2024  23.02.2024

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Popular Articles