fbpx
spot_img
HomeStiri din Mures64 de intervenții pentru pompierii județului Mureș

64 de intervenții pentru pompierii județului Mureș

- Advertisement -

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 64 de intervenții, din care – cinci intervenții în urma fenomenelor meteorologice periculoase, patru alte intervenții și 55 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Inundații:
– ieri, 15 iunie, în intervalul orar 18:00 – 21:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru: evacuarea apei dintr-o curte inundată din municipiul Târnăveni, strada Plopilor, o pivniță inundată din municipiul Târnăveni, strada George Coșbuc, două beciuri inundate din localitatea Cuștelnic, strada Principală și o rampă de încărcare/descărcare a unui operator economic din municipiul Târnăveni, strada Șoimilor.

Misiunile au fost executate de către pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.


Alte intervenții:
– tot ieri, 15 iunie, pompierii mureșeni au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, unul în municipiul Târnăveni, strada Victor Babeș și unul căzut în municipiul Târgu Mureș, zona Platoului Cornești.

Au executat misiunile pompierii militari din cadrul Detașamentelor Târnăveni și Târgu Mureș,

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Mesajul primarului comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, cu ocazia Anului Nou

0
Stimați cetățeni ai comunei Mihai Viteazu, a venit momentul bilanțurilor și al concluziilor, în care putem vorbi despre 2019 la trecut. Anul care astăzi devine istorie...

Comentarii

%d bloggers like this: