spot_img

60.000 de puieți plantați la Tritenii de Jos

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
A luat sfârșit Maratonul Împăduririlor “Pădurea Transilvania 6.0” – Tășuleasa Social în parteneriat cu Banca Transilvania – , de la Tritenii de Jos, județul Cluj!
 
A fost o săptămâna așa cum am visat să fie, cu oameni mulți și faini, unii veniți de departe, cu peste 60.000 de puieți plantați, pe un teren degradat care va fi de acum încolo mai verde! Atmosfera de azi a fost exact așa cum trebuie să fie la o plantare Tășu și asta mai ales datorită voluntarilor. A fost cu adevărat un final memorabil!
 
Azi am lansat oficial parteneriatul nostru cu Universitatea Babeş-Bolyai, despre care suntem absolut siguri că va fi cu foarte mult sens. Mulțumim profesorilor și studenților care au fost azi la plantat!
Au fost prezenți și voluntarii de la Planetă Conștientă Conscious Planet Romanian care au misiunea de a salva solul, o misiune pe care suntem foarte bucuroși să o susținem. Nu a trebuit să ne gândim de două ori până să acceptăm să devenim un fel de nași de botez ai inițiativei #SalvezSolul în România.
 
Mare ne-a fost mirarea și bucuria să îi primim pe voluntarii de la Petrila, cu minerul Cenușă în frunte! Planeta Petrila a fost azi la plantat, la Tritenii de Jos, în județul Cluj.
 
Au fost prezenți elevi de la școli din județul Cluj și Bistrița-Năsăud. Îi salutăm pe voluntarii din Tiha Bârgăului, Prundu Bârgăului, Sângeorz Băi, din Triteni, din Cluj, din Bistrița și de peste tot din țară!
Mulțumiri speciale pentru Ocolul Silvic Turda și cei 10 super eroi care de la Leșu (BN) care au fost cu noi toată săptămâna!
 
Așa da maraton! Ați fost minunați. Vă mulțumim din suflet și cine știe…poate ne vedem curând!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Rupt de beat, la volan, prin Triteni

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 03.17, un bărbat de 31 de ani din comuna...

De râsul lumii – meci de fotbal ANULAT la Triteni pentru că nu s-au prezentat … ARBITRII!

De obicei, când o echipă nu se prezintă la un meci de fotbal, meciul se anulează, iar echipa...

Campanie de colectare a Deșeurilor Electrice, în Comuna Tritenii de Jos!

În perioada 28-29 aprilie se desfășoara campania Comune Curate în comuna Tritenii de Jos, județul Cluj.     Astfel, persoanele care...

Perchezitie la Tritenii de Jos!

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au derulat activități pentru combaterea...
spot_img

În vizită la copiii aflați în tabără la Valea Ierii

  Despre siguranța pe munte cu jandarmii montani clujeni. Marți, 3 august 2021...o nouă zi de tabără în Valea Ierii pentru copiii înscriși în tradiționala tabără...
%d bloggers like this: