spot_img

60.000 de puieți plantați la Tritenii de Jos

Date:

Share post:

A luat sfârșit Maratonul Împăduririlor “Pădurea Transilvania 6.0” – Tășuleasa Social în parteneriat cu Banca Transilvania – , de la Tritenii de Jos, județul Cluj!
 
A fost o săptămâna așa cum am visat să fie, cu oameni mulți și faini, unii veniți de departe, cu peste 60.000 de puieți plantați, pe un teren degradat care va fi de acum încolo mai verde! Atmosfera de azi a fost exact așa cum trebuie să fie la o plantare Tășu și asta mai ales datorită voluntarilor. A fost cu adevărat un final memorabil!
 
Azi am lansat oficial parteneriatul nostru cu Universitatea Babeş-Bolyai, despre care suntem absolut siguri că va fi cu foarte mult sens. Mulțumim profesorilor și studenților care au fost azi la plantat!
Au fost prezenți și voluntarii de la Planetă Conștientă Conscious Planet Romanian care au misiunea de a salva solul, o misiune pe care suntem foarte bucuroși să o susținem. Nu a trebuit să ne gândim de două ori până să acceptăm să devenim un fel de nași de botez ai inițiativei #SalvezSolul în România.
 
Mare ne-a fost mirarea și bucuria să îi primim pe voluntarii de la Petrila, cu minerul Cenușă în frunte! Planeta Petrila a fost azi la plantat, la Tritenii de Jos, în județul Cluj.
 
Au fost prezenți elevi de la școli din județul Cluj și Bistrița-Năsăud. Îi salutăm pe voluntarii din Tiha Bârgăului, Prundu Bârgăului, Sângeorz Băi, din Triteni, din Cluj, din Bistrița și de peste tot din țară!
Mulțumiri speciale pentru Ocolul Silvic Turda și cei 10 super eroi care de la Leșu (BN) care au fost cu noi toată săptămâna!
 
Așa da maraton! Ați fost minunați. Vă mulțumim din suflet și cine știe…poate ne vedem curând!
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Compania de Apă Arieș, despre lucrările POIM de la Tritenii de Jos

ℹ️💧Continuă lucrările de extindere a rețelei de apă și...

Ambulanta BLOCATA la Padureni!

Un echipaj SAJ a ramas, efectiv, impotmolit, in aceasta...

ANUNȚ – în atenția cetățenilor comunei Tritenii de Jos

DECLARAȚIILE LA REGISTRUL AGRICOL, CONFORM LEGII 54/2017 CARE MODIFICA...

Mașină răsturnată, la Tritenii de Jos

Eveniment rutier înregistrat în jurul orei 13.00, pe DJ150,...
%d bloggers like this: