spot_img
spot_img

6 Moduri ușoare de a găsi camerele ascunse în hoteluri și vestiare

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În unele hoteluri, locuri închiriate sau magazine, securitatea camerei poate fi prea mare. Și nedezvăluirea informațiilor despre camerele din interior este ilegală în majoritatea țărilor și ridică probleme de confidențialitate.

Adevărul este că a devenit foarte ușor să găsești și să cumperi aceste tipuri de dispozitive. Iar progresele tehnologice le permit să fie mult mai mici și, de asemenea, mai ușor de instalat. Noi am strâns câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să le descoperi și să fii în siguranță.

Cum să găsești o cameră ascunsă

Vestea bună este că, cu puțină cercetare și cunoștințe, există modalități de a găsi orice cameră ascunsă. Deoarece majoritatea vor fi conectate la o rețea, cu un echipament de detectare sau o aplicație, este posibil să scanați frecvențe radio sau să verificați numărul de conexiuni în rețea.

Dar o căutare fizică poate fi mai indicată și te poate ajuta să descoperi orice cameră ascunsă. Deci, află cum poți face asta și de unde ar trebui să începi.

1. Este important să știi ce cauți

Există camere de zi și camere de noapte. Multe au senzori de mișcare, ceea ce înseamnă că se vor porni numai atunci când ceva se mișcă în apropiere și le activează. De aceea este o idee bună să le caui în mod fizic. Camerele sunt de multe dimensiuni și cu rezoluții diferite. Însă, indiferent de tip sau dimensiune, toate camerele au nevoie să fie amplasate undeva unde au o vedere clară, fără obstacole.

2. Începe prin a observa locul în lumină normală

Începeți prin a observa locul în condiții normale de iluminare. Vezi dacă găsești obiecte ciudate sau amplasate ciudat. Amintiți-vă, o cameră are nevoie de un punct de vedere bun, fără obstacole. Un punct într-un obiect sau un perete, o umflătură strălucitoare pe un obiect, fire care nu par să aparțină echipamentului la care sunt conectate, prizele de curent sau adaptoarele conectate fără un motiv evident sunt toate suspecte.

Citește continuarea aici

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

15 iunie, Ziua când Luceafărul a apus…

15 iunie 1889, un sanatoriu trist, locul în care Luceafărul Poeziei Românești, cel mai mare poet și unul...

Iată tot ce nu știai despre albine și mierea lor

- Știati că... in miere se gasesc enzime vii ? - Stiati că... aceste enzime in contact cu metalul...

TOP TasteAtlas: Bucătăria românească a fost clasată pe locul 4 în lume

România a fost inclusă în Top 50 Best World Cuisines, un clasament realizat recent de TasteAtlas, bucătăria românească fiind pe...

A început sezonul viperelor! Iată ce trebuie să faceți dacă sunteți mușcat!

Viperele sunt singurii șerpi veninoși de pe teritoriul României și sunt tot mai prezente în zona montană a...
spot_img

Un angajat al Primăriei Câmpia Turzii era să fie victima unui accident rutier

S-a întâmplat ieri, lângă parcarea magazinului Profi de pe strada 1 decembrie din Câmpia Turzii. Bogdan Canoneco, angajat al Primăriei Câmpia Turzii a filmat,...
%d bloggers like this: