5000 de clujeni au protestat anti-sistem

spot_imgspot_img

Bulevardul Eroilor din Municipiul Cluj Napoca a fost ocupat, ieri seară, de miile de clujeni ieșiți în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului, a măsurilor de reformare a justiției și a nivelului de trai scăzut al țării.

Unul dintre organizatori a declarat că protestul este organizat împotriva modificărilor preconizate de PSD la legile justiţiei. “Nu dorim ca penalii să fie numiţi în funcţii publice”, a spus acesta.

La protestul de la Cluj sunt pezenţi şi lideri USR.

De asemenea, ei au scandat “Hoţii”, “Mincinoşii”, “Jos PSD”, “Jos Guvernul”, “PSD Ciuma roşie”, “Uniţi salvăm toată România”, “Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, “O dorinţă sinceră, România, liberă”, “Cine nu sare, nu vrea schimbare”, “România, trezeşte-te”, “Cluj, trezeşte-te”, “Nu cedăm, nu capitulăm”, “Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, “Ultima soluţie, încă o Revoluţie”, “Justiţie, nu corupţie”, “DNA, să vină să vă ia”, “Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau “Bucureşti, nu uita, Clujul e de partea ta”.

După aproximativ 3 ore de proteste în frig și lapoviță, clujenii s-au întors la casele lor și nu se știe dacă protestele vor continua.

sursa foto: Monitorul de Cluj

spot_img
%d bloggers like this: