18.9 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonă5 pași simpli spre o viață ce ți-a fost dăruită

5 pași simpli spre o viață ce ți-a fost dăruită

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Știai că la naștere ai primit un ”bilet de aur”? Șansa de a experimenta viața în sine fiind o comoară ce odată descoperită în adevăratul sens, vei avea parte de bucuria de a trăi și de a călători pe acest frumos Pământ.

Viața este o călătorie magică dacă TU îi permiți! Întrebarea este, ești pregătit să începi aventura? Universul…Divinitatea…ți-a oferit un bilet de aur ce deschide multe uși. Însă ești pregătit să trăiești fiecare experiență de viață cu zâmbetul pe buze, bucurie și un grad mare de spontaneitate?

Acest bilet vine la pachet cu 5 chei …treaba ta este să deblochezi pe fiecare împarte și să trăiești la maximum!

Fii OBSERVATOR!

Dacă vă uitați la copii, veți observa că văd viața ca un mare joc sau o mare distracție. Înca de când ne-am născut am știut că totul în această viață este nou! Nimic nu este garantat și totul se întâmplă într-o ordine bine știută…divină..Universul își respectă întru totul rolul! Ești un observator a tot ceea ce te înconjoară! Munții, soarele, sunetele, culorile, priveliștile, persoanele ce apar …totul este dat cu scopul ca tu să te bucuri și să le trăiești la intensitate maximă.

Experiența vieții la MAXIM
În fiecare dimineață pregătește-te pentru îmbarcarea în călătorie..ca într-un parc de distracții, plin de surprize și de bucurie! Atunci când nu iei viața prea în serios, ea se desfășoară în moduri misterioase, ciudate – ca și plimbările cu caruselul – când urci, când cobori – plin de răsturnări ce nu pot fi controlate! Vestea bună este că nu trebuie să le controlezi, ci doar să te le experimentezi cu bucurie și deschidere.

Ai încredere în PUTEREA Universului
Dacă îți este frică de viață și trăiești cu rețineri, nu vei experimenta niciodată bucuria plimbării, călătoriei. Încrederea și cunoașterea faptului că există o putere mai mare care controlează totul și are grijă să fii bine este cheia păcii tale interioare. Universul doar vă cere să fii prezent și să te bucuri de călătorie. Și nu uita! Universul este energie…tu ești parte a Universului…adică tot energie. Universul oglindește energia ta!

Gândurile tale crează realitate! Alege inteligent!
Știai că poți să te protejezi energetic, să creezi un câmp protectiv în jurul tău? Mai mult, odată acest câmp energetic creat, tot ce trebuie să faci este să îl păstrezi. Dacă te gândești că îți e frică să zbori cu avionul, atunci îți va fi! Dacă de asemenea gândesti că nu îți este frică să zbori cu avionul…atunci nu îți va fi! Renuntă să mai trăiești în frică. Viața este o oportunitate de a zbura la înălțime și de a te bucura de priveliște. Fii curajos și conștient de forța ce există în tine și legătura ta cu Sursa, Universul îți va oferi tot ceea ce este necesar pentru atingerea drumului tău în viață. Însă totul pornește de la gând. Educă gândirea și vei schimba totul!

Atenție la oamenii cu care te înconjori! Alege înțelept!
Încearcă toate ”direcțiile vântului” oferite de cei din jurul tău deoarece fiecare om te va desăvârși și te va ajuta să urci. Însă pe calea ta, alege să păstrezi lângă tine oamenii ce te sprijină sincer și bucurați-vă in fiecare secundă de ei!

Odată călătoria pe acest Pământ finalizată, ajuns la final, tu ce o să spui? ”Ce bucurie, o călătorie palpitantă și uimitoare” sau ” Ce păcat..am ratat totul trăind în frică”.

Așadar, ia avânt în viață și bucură-te de fiecare zi ca și cum ar fi o sărbătoare pentru tine, pentru simțurile tale, pentru Univers!

Meriți! Ești iubit.

sursa: https://alexaevent.ro/2018/10/23/5-pasi-simpli-spre-o-viata-ce-ti-a-fost-daruita/

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: