fbpx
HomeȘtiri din Turda5 ore de muncă, pentru Compania de Apă Arieș, pentru remedierea unei...
spot_img
spot_img

5 ore de muncă, pentru Compania de Apă Arieș, pentru remedierea unei defecțiuni!

- Publicitate -
spot_img

Deși a fost duminică, angajații Companiei de Apă Arieș nu au avut liniște, după ce o țeavă s-a spart în cartierul Micro din Turda.

5 ore au muncit echipele de intervenții ale CAA pentru remedierea situației, acesta fiind și motivul pentru care apa a fost întreruptă pe străzile Amurgului și Calea Victoriei.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 31.01.2021, între orele 12.00 – 17.00, în municipiul Turda, fiind afectate imobilele situate pe străzile:
– Calea Victoriei
– Amurgului
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie dn400 pe Calea Victoriei (parcare Materna).
 
Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.”, transmitea – ieri – Compania de Apă Arieș.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: