fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonă5 milioane de euro pentru extinderea irigatiilor pana la Luncani

5 milioane de euro pentru extinderea irigatiilor pana la Luncani

spot_img

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a vizitat ieri zona Turzii.

Acesta, insotit de presedintele PSD Cluj, Alexandru Cordos, directorul APIA, Mihaela Rozor, directorul Oficiului pentru Studii Pedologice si Agrochimice, Teodor Rusu, Directorul Directiei Agricole Cluj, Paul Rares Uifalean si directorul Agentiei Nationale pentru Imbunatatiri Funciare Cluj, Marius Cornea, a venit la Statia de Irigatii din Moldovenesti.

La reuniunea prilejuita de verificarea statiei, au participat si primarii comunelor Moldovenesti, Ioan Marginean, respectiv Sandulesti, Calin Fargaciu.

Deoarece nevoia de irigatii in zona luncii Ariesului este una majora, se vor finanța în continuare lucrările pentru sistemul de irigații care va putea deservi aproximativ 5 mii hectare de teren agricol, (se intinde de la Moldovenești pana la Luncani, aproximativ17 kilometri). Au fost investiți deja în anul trecut aproximativ 4 milioane de lei pentru refacerea parțială a sistemului.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: