spot_img

5 mari artiști români cu care Andra NU a colaborat

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Andra este una dintre cele mai apreciate, complete și complexe artiste pop din România. Cu colaborări dintre cele mai reușite, cu concerte sold-out și cu apreciere inclusiv la nivel internațional, există – totuși – artiști cu care solista originară din Câmpia Turzii NU a colaborat!

A colaborat cu David Bisbal, Tiger One, Descemer Bueno, 3rei Sud Est și mulți alții, dar cu anumiți artiști, Andra nu a scos niciun single.

RefleqtMedia vi-i prezintă pe aceștia, cu mențiunea că vorbim despre colaborare PE SINGLE (nu pe concert) și excludem piesele „all-stars”.

Să-i dăm drumul:

1. Smiley

Deși cei doi artiști colaborează foarte bine la „Românii au talent” și au cântat împreună la Kiss FM, Andra și Smiley nu au scos niciun single împreună.

 

Andra a colaborat cu fosta trupă a lui Smiley, SIMPLU, pentru piesa „Dracula, my lover”, pentru Eurovision, însă strict, artiștii Andra și Smiley nu au colaborat.

Cine știe, poate în curând, Andra și Smiley vor scoate un blockbuster!

 

2. Delia

Multă lume le consideră rivale, însă Andra și Delia se înțeleg de minune, motiv pentru care cele două artiste au scos și un podcast împreună.

Totuși, deși cântă de foarte multă vreme, Andra și Delia nu au scos niciun single împreună.

Ar fi interesant să vedem ce-ar putea scoate cele două, chiar dacă atât ca stil, cât și ca mentalitate, sunt foarte diferite.

3. Carla’s Dreams

Enigmaticul artist din Republica Moldova a scos nenumărate hit-uri în colaborare cu artiști consacrați, precum Delia, Inna, Emma, The Motans și mulți alții, dar … cu Andra nu a colaborat niciodată.

 

Andra a cântat piesa „Acele”, care-i aparține lui Carlas Dreams, la Kiss FM într-un live session, astfel că am putut vedea, cu toții, că s-ar putea un single foarte frumos… Așa că… așteptăm!

4. Loredana

Andra și Loredana sunt două dive ale muzicii românești, care interpretează atât piese pop, cât și muzică populară.

Cele două au fost colege la PRO-TV și la MediaPro Music, însă niciodată nu au scos un single împreună, deși au cântat împreună – la emisiunea lui Cătălin Măruță.

5. Horia Brenciu

Ideea producătorilor PRO-TV de a-i determina pe Andra și Horia Brenciu să cânte la Protevelion 2022 ne-a pus în fața unei posibilități foarte frumoase – un single scos de cei doi artiști.

Cu voci care se completează perfect, cu stiluri similare și cu un vibe asemănător, Andra și Horia Brenciu ar fi un „featuring” de senzație!

 

Ce alte colaborări ați vrea să vedeți, în cariera Andrei?

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Andra a surprins pe toată lumea – „Ce te f(&e grija?”

Ediția de vineri a emisiunii „Românii au talent” a oferit telespectatorilor o ieșire necaracteristică a Andrei. Aceasta a avut...

10 vedete care și-au început cariera ca barman! De ce nu și tu?

Un început modest este premisa perfectă pentru o cale de succes, iar poveștile a 10 superstaruri americane o...

Turdeanul, ANER, a scos o nouă piesă – ASCULTAȚI-O!

ANER, pe numele său real, Nagy Andrei Valentin, a scos o nouă piesă - la final de martie. „P...

Mihai Bendeac, „rupt în gură” – limbaj vulgar, comportament pe măsură (video NECENZURAT)

Actorul, Mihai Bendeac, a avut parte de o noapte de pomină, în acest week-end. După ce a ieșit...
spot_img

Barbat din Campia Turzii UCIS pe platforma industriala Turda

Un barbat de aproximativ 52 de ani a murit strivit pe o platforma industriala din Turda. Din cate se pare, o placa de beton a...
%d bloggers like this: