spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

5 căței SUPERBI au nevoie de o căsuță!

Ajutor!!

Sambata am gasit acesti 5 catei langa raul Aries, Turda, jud. Cluj. In camp, insetati si flamanzi. Initial erau doar ei dar ulterior au aparut si 2 catele adulte, ambele ii alaptau.

Am reusit dupa multe incercari sa le gasim o incapere unde pot sta cateva zile, doamna care ne ajuta nu are nevoie de bani pentru gazduire ci strict pt hrana cateilor. Dar daca nu ii doreste nimeni o sa ajunga iar pe STRAZI, ai nimanui.

Sunt foarte mici si dragalasi, jucausi. Iar catelele adulte sunt foarte blande, nici macar nu au marait pana acum.

Avem nevoie de fiecare DISTRIBUIRE sa le gasim o casuta, fara persoane cu intentii rele.

Pana atunci avem nevoie si de sprijin financiar sa acoperim costul hranei pentru pui+catelele adulte, sterilizare pentru a doua catea, una dintre catele avea o hernie foarte mare, initial credeam ca e gestanta(a fost operata azi de urgenta si sterilizata, multumim Andreea & Benji’s happy dogs, Vischivet, Andra Fecioru ), vaccin si deparazitari pentru cei mici.

RO87BTRLRONCRT0569749901 – Avram Denisa Maria

0758650901 – Revolut, Denisa Avram

Fiecare leu o sa fie cheltuit pentru catei, cu bon si chitanta la absolut orice. Orice leu ramas la finalizarea acestui caz va fi utilizat tie pentru hrana pe mai departe a puilor fie spre o alta asociatie sau caz. Nu avem nevoie de nimic, decat sa ii vedem bine.

Updateuri o sa fie in comentarii.

Multumesc tuturor care ne-au ajutat pana acum!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img