spot_img
spot_img

47 de tone de antiderapant, pe drumurile județene din zona Turda

spot_img

ℹ️ Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 25 noiembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. 🌨 Totuși, pe sectoarele de drum situate în zona de munte a județului există posibilitatea ca circulaţia să se desfășoară în condiţii mai dificile din cauza precipitațiilor sub formă de ninsoare.


🌬 De asemenea, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate mai ales în cursul nopții, există posibilitatea formării de polei pe carosabil.


🟧 În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 24 noiembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe nouă drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a nouă utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe patru drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu patru utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 90 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


🟧 Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe opt drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu opt utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe șapte drumuri judeţene, cu trei utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 70 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


🟧 Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe șapte drumuri judeţene, cu șase utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe cinci drumuri judeţene, cu patru utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 47 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


🟧 Pe drumurile situate în zonele Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, mai exact doar de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de utilaje specifice sau de material antiderapant.


🔛 În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Iata programul Salinei Turda in minivacanta de 1 decembrie

Dragii noștri turiști🤗 ✅Așa cum v-am obișnuit în fiecare an,...

3 copii au fost raniti in accidentul de aseara, de la Turda

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei...

Haita de 7 maidanezi, pe strazile Turzii

Oare Turda nu mai are serviciu de ecarisaj? O haita...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Spitalele clujene colcăie de cazuri de Covid-19

15 clujeni au fost depistați, în ultimele 24 de...

Cetățenii reclamă: De 22 de ani, strada Republicii din Câmpia Turzii arată așa!

Deși strada Republicii din Câmpia Turzii se numără printre...

Accident GRAV la Tureni

Ploaia și viteza au cauzat un nou accident rutier...

AquaGym la Ștrandul Durgău

Deschiderea sezonului de relaxare și terapie la Ștrandul Durgău...

Accident pe Centura Vâlcele Apahida

Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit ca...
spot_img
spot_imgspot_img

Secretele gastronomiei antice la Muzeul de Istorie Turda

Vă așteptăm în cea mai importantă “noapte” din an, și anume pe 19 mai, să descoperim împreună secretele gastronomiei antice. Cei ce...

Magdalena Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni, este noua președintă a OFSD Cluj

Joi, 1 august, în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Cluj, doamna Lucia Magdalena Suciu, primarul localității Chiteni, a fost aleasă președinte interimar al OFSD Cluj.„OFSD...

O nouă confirmare oficială a faptului că la Cluj va fi construit Spitalul Pediatric Monobloc.

Viitoarea unitate spitalicească a fost inclusă în Planul regional privind serviciile de sănătate publică În Monitorul Oficial al României a fost publicat luni, 5 octombrie...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: