spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

4 medalii pentru judoka din Câmpia Turzii, la turneul de la Sibiu

spot_img

Sâmbătă 18 martie o parte dintre sportivii avansati ai ACS ActivJudo au participat la un concurs international de pregatire la Sibiu. 750 de sportivi din 4 tari. Cu 2 saptamani inainte de Campionatul National U14 si U16 am avut nevoie de un concurs de verificare, ca sa vedem ce mai avem de pus la punct in urmatoarea perioada. Dudas Cezara loc 1, Harastosan Eduard loc 2, Nagy Csilla loc 3, Nagy Akos loc 3, Peter Laura loc 5 si Sarbu Alex loc 7.


Multumim Primariei si Consiliului Local al Municipiului Campia Turzii pentru ca ne sprijina, si sportivii nostri se pot antrena in cele mai bune conditii la Campia Turzii.


Multumim sponsorilor Electrospeed, Klim Prod Com, Enetha, Agrosel, T&T Invest, Alktex Metraje, Agroszasz, Pizzeria Italiana Da Mario Crolla, Viamso, Bunau Trans, Ordino Home si Onix si tuturor membrilor ACS ActivJudo care se implica si ne ajuta in pregatirea sportivilor. Mesaj pentru sportivii incepatori: judo se invata greu si dureaza ani pana sa putem obtine rezultate. Va doresc multa munca si consecventa in activitate.

spot_img
spot_img
spot_img