fbpx
spot_img

4 medalii pentru judoka din Câmpia Turzii, la turneul de la Sibiu

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Sâmbătă 18 martie o parte dintre sportivii avansati ai ACS ActivJudo au participat la un concurs international de pregatire la Sibiu. 750 de sportivi din 4 tari. Cu 2 saptamani inainte de Campionatul National U14 si U16 am avut nevoie de un concurs de verificare, ca sa vedem ce mai avem de pus la punct in urmatoarea perioada. Dudas Cezara loc 1, Harastosan Eduard loc 2, Nagy Csilla loc 3, Nagy Akos loc 3, Peter Laura loc 5 si Sarbu Alex loc 7.


Multumim Primariei si Consiliului Local al Municipiului Campia Turzii pentru ca ne sprijina, si sportivii nostri se pot antrena in cele mai bune conditii la Campia Turzii.


Multumim sponsorilor Electrospeed, Klim Prod Com, Enetha, Agrosel, T&T Invest, Alktex Metraje, Agroszasz, Pizzeria Italiana Da Mario Crolla, Viamso, Bunau Trans, Ordino Home si Onix si tuturor membrilor ACS ActivJudo care se implica si ne ajuta in pregatirea sportivilor. Mesaj pentru sportivii incepatori: judo se invata greu si dureaza ani pana sa putem obtine rezultate. Va doresc multa munca si consecventa in activitate.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: