fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeStiri din Mures320 DE KG. ARTICOLE PIROTEHNICE, RIDICATE ÎN URMA A 27 DE PERCHEZIȚII...

320 DE KG. ARTICOLE PIROTEHNICE, RIDICATE ÎN URMA A 27 DE PERCHEZIȚII DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII DIN MUREȘ

spot_img

 

 

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au pus în executare 27 de mandate de percheziție domiciliară, în cadrul a 3 dosare de urmărire penală, la domiciliul a 28 de persoane, bănuite de nerespectarea regimului materiilor explozive. 

 

 

 

În urma perchezițiilor, polițiștii mureșeni au descoperit și indisponibilizat 320 kg. articole pirotehnice, în valoare de 20.400 de lei, din categoriile P1, T1, F1, F2 și F3, pe care persoanele bănuite ar fi intenționat să le comercializeze fără drept.

 

 

 

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explovizi și Substanțe Periculoase, în cadrul dosarelor de urmărie penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și „comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice, destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni”.

 

 

 

Activitatea a beneficiat de suportul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Mureș și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Mureș.

 

 

 

 

 

 

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: