spot_img

30 de zile de arest pentru tâlharul de la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

La data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de tâlhărie calificată și distrugere.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 14 februarie referitor la faptul că o persoană necunoscută, aflată în stare de ebrietate, ar fi distrus ușa de acces într-o locuință din municipiu și ar fi agresat doi bărbați, sustrăgând de la unul dintre aceștia un telefon mobil.

Activitățile investigative și cercetările derulate în cauză au condus la identificarea persoanei de către polițiști, respectiv un bărbat de 48 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Bărbatul de 48 de ani, din Câmpia Turzii, a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind admisă propunerea de arestare preventivă și emis mandatul, pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Știrea cititorului: Hrănim câinii vagabonzi cu pungi de carne lăsate în Berc?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis un set de fotografii cu felul în care persoane necunoscute hrănesc maidanezii din...

Metodologia de atribuire a granturile pentru școlile cu rezultate deosebite, supusă dezbaterii publice de Primăria Câmpia Turzii

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în...

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...
spot_img

6 dosare penale pentru violențe, la Viișoara

Ca urmare a știrilor tot mai multe, privind cazurile de bătăi între romii din Viișoara, RefleqtMedia a demarat o investigație jurnalistică, pentru a vedea cât de...
%d bloggers like this: