27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeAdvertorial3 motive în afara prețului pentru care să alegi un telefon de...

3 motive în afara prețului pentru care să alegi un telefon de generație mai veche

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Schimbarea telefonului la intervale scurte de timp a devenit un obicei printre români, astfel că imediat ce apare nu nou model, multe persoane se gândesc să și-l achiziționeze. Bineînțeles că mai sunt și excepții, iar dacă te numeri printre acestea, nu este tocmai rău să te gândești de două ori înainte de a face o investiție într-un astfel de device. Telefoanele se demodează destul de repede, mai ales că modelele noi sunt mai scumpe cu cel puțin câteva sute de lei.

Iată, așadar, câteva motive pentru a alege un model mai vechi, chiar și atunci când îți permiți să iei unul de ultimă generație.

3 motive serioase pentru a alege să cumperi un model de telefon mai vechi

 

1.  Diferențele între modelele noi și mai vechi sunt destul de mici

Când vine vorba despre achiziția unui telefon cu cel puțin una sau două generații mai vechi decât cea mai nou apărută, trebuie să știi că diferențele între caracteristicile unuia și ale celuilalt nu vor fi foarte mari.

Dacă te gândești că totuși camerele foto de pe modelele noi sunt mai performante, nici la acest capitol diferențele nu sunt atât de mari încât să merite banii plătiți în plus.

2.   Este mai ușor să găsești accesorii pentru un telefon mai vechi

Terminalele apărute cu un cel puțin unul sau doi ani în urmă nu sunt nici ele foarte ieftine, atunci când vine vorba de flagship-uri, așadar accesoriile precum foliile de protecție și husele sunt necesare, dar mai ales, sunt mult mai ușor de găsit având în vedere că telefoanele respective sunt și ele pe piață de ceva vreme. 

Un exemplu în acest sens este că poți comanda huse pentru Samsung Galaxy Note 10 Plus în diferite variante și la prețuri mult mai accesibile, mai ales acum cu apariția ultimei generații a aceste serii. Pe magazinul online Lerato gasesti huse de telefoane, carcase și accesorii din materiale calitative.

3.  Telefoanele mai vechi vor face același lucru ca și cele noi

Poate cel mai bun motiv de a nu achiziționa ultimul model de telefon tine de ceea ce vrei face cu el, sau pentru ce îl vei folosi. Este bine știut faptul că cei mai mulți dintre români folosesc telefonul mobil în scopuri personale, ceea ce înseamnă că nu vei avea nevoie de foarte multe resurse pentru a face lucruri complexe cu el. Dacă mai iei în seamă că utilizarea îndelungată a unui astfel de terminal poate avea efecte nefaste pentru sănătate, ai putea să iei în calcul și că nu merită să cheltui banii pe un device foarte scump.

Telefonul mobil este parte integrantă a tuturor românilor, însă cumpărarea unui device de ultimă generație nu se justifica nu doar din cauza prețului, ci și a funcțiilor și performanțelor care nu vor fi cu mult peste ale unui model mai vechi.

În concluzie, dacă te gândești la o astfel de schimbare, ai putea să te uiți și pe oferte de terminale nu neapărat foarte vechi, dar nici foarte noi, de unde sigur vei avea ce alege.  

Sursa foto: Pixabay.com/ro

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: