Dorin Lojigan: „Ceea ce face USR Câmpia Turzii este IMORAL!”

1
40

În pofida faptului că perioada de strângere a semnăturilor de susținere a candidaților la alegerile prezidențiale a expirat de două săptămâni, USR Câmpia Turzii este singura formațiune politică al cărui cort de strângere de semnături sălășluiește în centrul orașului.

În acest context, am vrut să aflăm care este părerea primarului, Dorin Lojigan, cu privire la acest fapt.

„Ceea ce face USR Câmpia Turzii este imoral. Practic, vorbim despre o campanie electorală mascată de care profită organizația”, a spus Lojigan.

Practic, USR-iștii sunt zgârciți și șmecheri, deopotrivă. Astfel, deși beneficiază de sume venite de la București pentru promovarea politică, aceștia s-au gândit să nu plătească nici chirie pe stâlpi pentru bannere, nici publicitate în presă și nici pe la vreo agenție de publicitate.

Și-au făcut urâtele alea de corturi, au plătit, pentru 30 de zile, taxa de ocupare a domeniului public, care … fie vorba între noi, este un mizilic și astfel își fac campanie în cel mai perfid și josnic mod cu putință.

Legislația în domeniu ar trebui să fie modificată, deoarece permite partidelor politice astfel de comportamente abjecte. S-a trecut de la gălețile cu „votați-ne pe noi” la corturi de semnături cu „votați-ne pe noi!”.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

1 COMMENT

Comments are closed.