22.3 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorial2 puncte negre pentru IPJ Cluj sau pentru Minister?

2 puncte negre pentru IPJ Cluj sau pentru Minister?

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

A trecut aproape o lună de la momentul în care mașina jurnalistului, Liviu Alexa, a fost vandalizată.

Deși mașina era parcată într-un loc public și s-au făcut „investigații temeinice”, IPJ Cluj nu a reușit identificarea și tragerea la răspundere a făptuitorului.

Pe de altă parte, la mai bine de o săptămână de la tâlhăria la care a fost supusă Mariana Câmpean, consilier local PPU-SL din Câmpia Turzii, nimeni nu a fost tras la răspundere, deși tâlhăria s-a petrecut ziua, în amiaza mare.

În aceste condiții ce concluzii se pot trage? Poliția Română nu dispune de dotările logistice identificării unor persoane? Cazuistica lor este atât de vastă încât nu poate fi asigurat personalul pentru toate problemele care apar? Sau poate toate cele de mai sus.

Adevărul este unul singur: Poliția Română este slab dotată, lipsită de personal și, în general, ignorată de purtătorii de costume din Minister.

Nu există personal destul, nici în Cluj și nici în alt județ din România, nu există dotări adevărate, nu există arme, nu există veste antiglonț, nu există nici camere de supraveghere, iar raportul dintre tablagii (cu tot respectul pentru ei) și ofițeri este alarmant. Tocmai de aceea, de multe ori, agenții fac treaba inspectorilor, inspectorii pe a comisarilor, iar comisarii trimit mult prea multe rapoarte politicienilor.

De-asta numărul de cazuri rezolvate este PREA MARE PENTRU DOTĂRILE ȘI PREGĂTIREA POLIȚIEI ROMÂNE!

Sincer să fiu, îi felicit pe purtătorii de uniforme din Ministerul de Interne, iar pentru toți cei care îi contestă, v-aș recomanda să vă puneți în pielea lor.

0 trageri

0 sesiuni de pregătire fizică

mașini proaste și vechi

pistoale care trag dacă faci psalmi

Demisia, Carmen Dan!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: