fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia Turzii2.4 milioane de lei pentru digitalizarea administrației publice din Câmpia Turzii

2.4 milioane de lei pentru digitalizarea administrației publice din Câmpia Turzii

spot_img

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 156 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din #PNRR, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin realizarea unor baze de date GIS la nivel local și a unor sisteme inteligente de management local pentru dezvoltarea de servicii și structuri de sprijin, specializate pentru administrația publică, precum și prin achiziționarea unor sisteme de monitorizare și siguranță a spațiului public și a unor drone pentru inspectarea zonelor și situațiilor de risc.

Printre aceste contracte semnate se numără și cel pentru „Dezvoltarea infrastructurii TIC prin crearea de baze de date în format GIS în Municipiul Câmpia Turzii”, care va fi implementat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Practic, prin implementarea acestui proiect, se va digitaliza toată baza de date cu Planurile Urbanistice Zonale sau de Detaliu realizate în Municipiul Câmpia Turzii.

De asemenea, se va facilita eliberarea de autorizații, certificate de urbanism sau alte documente de urbanism.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: