fbpx
spot_img

18 persoane vătămate în dosarul de înșelăciune al lui Vlad Vasile Mornea

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Dosarul de înșelăciune pentru care Vlad Vasile Mornea, denumit „Țeparul Clujului” este în arest preventiv de mai bine de 3 luni, a ajuns în faza aprobării rechizitoriului.

În dosar, nu mai puțin de 18 persoane s-au constituit „parte vătămată”, aceștia acuzându-l pe Mornea de faptul că le-ar fi cerut bani împrumut, sub anumite pretexte, după care nu le-au mai returnat banii.

Cercetările demarate de polițiști au condus la stabilirea faptului că, în perioada 1 iulie –  4 iulie a.c., un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din același municipiu, i-ar fi remis, prin transferuri bancare, 150.000 de lei lui Mornea, în scopul demarării unei activități de natură economică, respectiv achiziționării unor telefoane mobile.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate numeroase înscrisuri, carduri, telefoane mobile și laptopuri.

De asemenea, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii a fost depistat și condus la sediul unității de poliție, fiind dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a acestuia, urmând a fi prezentat ulterior magistraților, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Acțiunea desfășurată a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, precum și identificării tuturor persoanelor prejudiciate.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: