fbpx
HomeȘtiri din Câmpia Turzii18 ani de activitate pentru Fanfara „Promenada”
spot_img
spot_img

18 ani de activitate pentru Fanfara „Promenada”

- Publicitate -
spot_img

Povestea Fanfarei „Promenada”, care de aproape două decenii poartă culorile orașului Câmpia Turzii în toate periplurile sale, interne și internaționale, a început în anul 2001.


Atunci, dirijorul fanfarei, Sorin Sălăjan, cu sprijinul Fanfarei Bisericii Penticostale Betel din Câmpia Turzii, cu pași mici și cu o dorință de a învăța a început să studieze teoria muzicală și să intre încet în studiul instrumentelor de fanfară.


În data de 01.05.2003 are loc primul concert al Fanfarei „Promenada” pe terasa Clubului Muncitoresc din Câmpia Turzii, actualmente Palatul Cultural „Ionel Floșiu” Câmpia Turzii.

Trebuie menționat faptul că încă din anul 2002 și până în prezent, Fanfara asigură fondul muzical la toate manifestările de comemorare și cinstire a eroilor neamului („Ziua Independenței României”-9 mai ; „Ziua Eroilor”- „Inălțarea Domnului”; „Ziua Armatei Române”-25 octombrie; „Ziua Națională a României”– 1 decembrie și participă activ la programul dedicat „Zilelor Municipiului Câmpia Turzii si al „Zilei Unirii”- 24 ianuarie).


De atunci încoace, Fanfara Promenada a purtat, cu mândrie, culorile municipiului Câmpia Turzii, evoluând pe scene importante din România și din străinătate.


Alături de trupele de majorete, membri fanfarei au participat la evenimente, concerte și festivaluri de muzică de fanfară, revenind acasă cu trofee, medalii și recunoaștere națională și internațională.


De-a lungul anilor, atât costumația membrilor formației, cât și componența acesteia s-a modificat, rezultând o continuă evoluție a calității muzicii interpretate de suflători și percuționiști.


Astăzi, Fanfara Promenada reprezintă un pilon al Centrului Cultural al Municipiului Câmpia Turzii, iar în 16 august 2019, cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții a Zilelor Municipiului „Câmpia Turzii”, Fanfara Promenada va susține un recital de excepție, demn de cei 18 ani de experiență acumulați.


Vă invităm să fiți alături de noi, în perioada 16-18 august 2019, cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpia Turzii, pentru ca împreună să scriem istorie pentru orașul nostru, așa cum se întâmplă de 22 de ani încoace!


Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: