spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

134 de elevi din Călărași și Bogata beneficiază de programul “Masa sănătoasă”

 Începând cu data de 27 martie 2024, 134 de preșcolari și elevi ai școlii gimnaziale Călărași, împreună cu cei din Bogata, beneficiază de programul “Masa sănătoasă”. Pe tot parcursul anului 2024, aceștia vor primi o masă caldă – fel principal – și un fruct. Valoarea pachetului este de 15 lei/elev/zi.

Programul “Masa sănătoasă” este o inițiativă a Guvernului României care are ca scop îmbunătățirea stării de nutriție a elevilor și combaterea abandonului școlar. Programul oferă elevilor o masă caldă zilnic, contribuind la asigurarea unui aport nutrițional echilibrat și necesar pentru o dezvoltare armonioasă.

Beneficii pentru elevi și părinți

Elevii care beneficiază de programul “Masa sănătoasă” au acces la o alimentație mai bogată și mai diversificată, care le va îmbunătăți concentrarea și capacitatea de învățare. De asemenea, programul contribuie la reducerea riscului de obezitate și alte afecțiuni cronice.

Pentru părinți, programul “Masa sănătoasă” reprezintă o soluție importantă pentru problema pachețelului zilnic. Programul le oferă siguranța că elevii lor vor avea o masă caldă și nutritivă la școală, eliminând totodată grija pregătirii pachetului de acasă.

Această facilitate a fost obținută datorită demersurilor întreprinse de Primăria Comunei Călărași. Astfel, prin implicare și determinare, am reușit să includem școala noastră între cele 50 unități din județul Cluj care beneficiază de program.

Biroul de presă

spot_img
spot_img