spot_img

11 coridoare de mobilitate urbană vor fi implementate la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Prin intermediul Planului de Mobilitate Urbană, Turda a devenit unul dintre cele mai apreciate municipii nereședințe de județ din România.

Ei bine, în continuarea acestui Plan de Mobilitate Urbană, Primăria Turda urmează să crească numărul de coridoare de mobilitate, care vor fi implementate în oraș.

Potrivit informațiilor obținute de RefleqtMedia, nu mai puțin de 11 coridoare de mobilitate urbană vor fi implementate în municipiu, prin intermediul noilor finanțări europene, care vor fi obținute atât din PNRR, cât și prin Fondul de Coeziune 2021-2027.

Cel mai interesant coridor de mobilitate urbană, care va fi implementat la Turda, va conecta cartierul Oprișani de Durgău și se va „vărsa” în DN E81, pe dealul Dăbăgău.

Totodată, Turda va fi străbătută de un coridor de mobilitate urbană care va lega cartierul din Est (cartierul Industrial) la Vest.

Informații mai detaliate vor fi prezentate de Primăria Turda, pe măsură ce Studiile de Fezabilitate vor fi aprobate în Consiliul Local.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Simina Teodora POP de la CNMV Turda, locul 3 la Concursul National de Lectura si Interpretare “Ionel Teodoreanu” de la Iasi

Felicitări SIMINA pentru reușită!❤️ Jocul fanteziei, creativitatea, întrepătrunderea subtilă a unor limbaje artistice diferite - limbajul plastic și cel...

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...
spot_img

Replică ACIDĂ a actorului, Bogdan Bob Rădulescu după ce un bebeluș a fost ucis în timpul botezului

Actorul clujean, Bogdan Bob Rădulescu este printre putinele persoane publice din Romania care nu au ezitat niciodata sa vorbeasca liber atunci cand vine vorba...
%d bloggers like this: