spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

­čö┤Doar printr-o strategie clar─â ╚Öi coerent─â putem ├«ndep─ârta tinerii turdeni de consumul de droguri

S─â organizezi evenimente ÔÇ×insipide”, ├«n care tinerii citesc ├«ntreb─âri de pe foi nu este calea c─âtre preven╚Ťia consumului de droguri … este o parodie inutil─â, menit─â s─â bif─âm o ac╚Ťiune pe o agend─â. Nu are efect, nu are nici o valoare, din perspectiva tineretului turdean.

De asemenea, s─â urlii toat─â ziua ÔÇ×Jos ─âia, sus ─âia!” f─âr─â s─â vii cu solu╚Ťii coerente, viabile, inteligente, nu este opozi╚Ťie politic─â ÔÇô ci demagogie!

Partidul Social Democrat Turda, prin pre╚Öedintele s─âu, R─âzvan Iulian CIORTEA ÔÇô candidatul PSD la func╚Ťia de Primar al Municipiului Turda v─â propune o serie de m─âsuri rapide, eficiente ╚Öi coerente pentru reducerea consumului de substan╚Ťe stupefiante ├«n r├óndul tinerilor.

Ôťů´ŞĆ Avem zeci de poli╚Ťi╚Öti locali, care ÔÇô s-o spunem franc ÔÇô taie frunze la c├óini ╚Öi p─âzesc Prim─âria de activi╚Öti civici. Hai s─â-i scoatem la munc─â. Patrule de poli╚Ťi╚Öti locali s─â fie efectuate ├«n perimetrul fiec─ârei ╚Öcoli turdene.

Ôťů´ŞĆ Haide╚Ťi s─â le ar─ât─âm tinerilor din ╚Öcolile turdene adev─ârata fa╚Ť─â a consumului de droguri: vizite periodice la centrele de reabilitare, la clinicile de psihiatrie infantil─â ├«n care zeci de copii se lupt─â cu adic╚Ťiile, interac╚Ťiuni cu persoane ├«ncarcerate, din sistemul penitenciar rom├ónesc, care au ajuns acolo unde sunt din cauza drogurilor.

Ôťů´ŞĆSesiuni de informare cu p─ârin╚Ťii, referitor la consumul de droguri, provoc─ârile adolescen╚Ťei ╚Öi fenomenul de bully-ing. 

Ôťů´ŞĆ Consiliere psihologic─â gratuit─â pentru consumatori ╚Öi p─ârin╚Ťii acestora.

Acestea sunt doar primele m─âsuri pe care vi le propunem.

Împreună, Facem Turda Frumoasă din nou!

PSD Turda

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img