spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

🔝Încă două succese administrative pentru dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii

spot_img

 

✅În această săptămână, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a întreprins o vizită la București, pentru parafarea unor acorduri esențiale pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung a Municipiului Câmpia Turzii.

🌐 Edilul municipiului a semnat contractul de finanțare aferent proiectului „Elaborarea / actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de urbanism”. Investiția este finanțată prin PNRR și are o valoare de 1.080.804,40 lei.

💶Această finanțare se adaugă proiectelor „Reabilitare Conac SZENTKERESZTY – BETHLEN”, respectiv „Construire Creșă în Cartierul Șarât”, rezultând o valoare a investițiilor prin PNRR, de peste 210 de miliarde de lei vechi.

❗Acest proiect va facilita:

✅Elaborarea mai rapidă a documentațiilor de urbanism;
✅Emiterea mai rapidă a documentelor;
✅Eficientizarea procesului de obținere a avizelor și a autorizațiilor de construire;

🛣️ De asemenea, a fost semnat Protocolul de colaborare cu CNAIR prin care se va realiza, cu fonduri europene, Studiul de Fezabilitate aferent Centurii de Ocolire a Municipiului Câmpia Turzii.

📍Practic, odată cu finalizarea lucrărilor la acest tronson rutier, se va realiza o conectare a Autostrăzii A3 cu:

✅ Zona industrială din Municipiul Câmpia Turzii;
✅ Zonele rezidențiale din oraș.

🛞Traficul rutier din interiorul municipiului va fi fluidizat, iar zona de sud a orașului va deveni mult mai atractivă pentru investiții.


Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img