spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

👩🏻‍🍼Este ziua mamei !

spot_img

👩🏻‍🦱 Mama este cea mai importantă ființă din viața noastră, iar luna martie ne oferă oportunitatea prin care învățăm să o apreciem mai mult și să îi mulțumim pentru toate sacrificiile și iubirea pe care ne-o oferă.


👩🏻‍🦰Deoarece ziua de 8 martie este atât de specială, Centrul „Carine” a organizat un eveniment dedicat mămicilor copiilor care beneficiază de servicii în cadrul programelor de recuperare.


❤️Copiii cu dizabilități îndrumați de terapeuții Centrului au confecționat o felicitare din carton sub forma de inimă, pe care au imprimat urma palmelor lor.  Acestea au fost dăruite mămicilor, în cadrul evenimentului de astăzi.


🎼 Toți cei prezenți au asistat la un spectacol de muzică a interpretei, Sorina Ureche – Neculai, precum și la o piesă de teatru de păpuși, pusă în scenă de Asociația Ianna/Floare Aleasă.


💐 Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, prezent la eveniment, a fost profund impresionat de măiestria și inocența pură cu care copiii aceștia dăruiesc. Adresându-se mamelor, le-a felicitat din suflet pentru eforturile depuse în susținerea și educarea copiilor, iar terapeuților Centrului de Zi „Carine” le-a transmis toată aprecierea pentru ceea ce au reușit să facă în activitatea lor.


Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img