fbpx
spot_img

👩🏻‍🍼Este ziua mamei !

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

👩🏻‍🦱 Mama este cea mai importantă ființă din viața noastră, iar luna martie ne oferă oportunitatea prin care învățăm să o apreciem mai mult și să îi mulțumim pentru toate sacrificiile și iubirea pe care ne-o oferă.


👩🏻‍🦰Deoarece ziua de 8 martie este atât de specială, Centrul „Carine” a organizat un eveniment dedicat mămicilor copiilor care beneficiază de servicii în cadrul programelor de recuperare.


❤️Copiii cu dizabilități îndrumați de terapeuții Centrului au confecționat o felicitare din carton sub forma de inimă, pe care au imprimat urma palmelor lor.  Acestea au fost dăruite mămicilor, în cadrul evenimentului de astăzi.


🎼 Toți cei prezenți au asistat la un spectacol de muzică a interpretei, Sorina Ureche – Neculai, precum și la o piesă de teatru de păpuși, pusă în scenă de Asociația Ianna/Floare Aleasă.


💐 Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, prezent la eveniment, a fost profund impresionat de măiestria și inocența pură cu care copiii aceștia dăruiesc. Adresându-se mamelor, le-a felicitat din suflet pentru eforturile depuse în susținerea și educarea copiilor, iar terapeuților Centrului de Zi „Carine” le-a transmis toată aprecierea pentru ceea ce au reușit să facă în activitatea lor.


Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: