spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

👎🏻𝗘𝗜 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗰𝗲𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗦𝗘 𝗢𝗣𝗨𝗡 𝗗𝗘𝗭𝗩𝗢𝗟𝗧Ă𝗥𝗜𝗜 𝗖𝗢𝗠𝗨𝗡𝗘𝗜 𝗖𝗘𝗔𝗡𝗨 𝗠𝗔𝗥𝗘!

spot_img

🙄Câtă ipocrizie trebuie să aibă o parte dintre consilierii locali ai Comunei Ceanu Mare, să folosească electoral termeni precum „dezvoltare” sau „binele comunei” și, când au puterea de decizie în mână, să se pună DE-A LATUL DEZVOLTĂRII!


✅Acesta este cazul consilierilor, Crișan Cornel, Bodea Emil, Hădărean Ilie Marian, Cuc Ioan și Moldovan Ioan, de la PNL, precum și a consilierilor Cuc Nicolae și Vălean (Lepeș) Ioan Daniel, de la Pro România, care astăzi au dat o palmă comunei Ceanu Mare.


⛔În ședința ordinară de Consiliu Local, convocată astăzi, la ora 9:00, consilierii locali s-au opus proiectului de hotărâre privind inițierea procedurilor preliminare de contractarea a unui împrumut bancar, în valoare de 7.000.000 de lei, prin intermediul cărora am ne-am propus asfaltarea a TREI DRUMURI comunale, de importanță STRATEGICĂ pentru Comuna Ceanu Mare: Dosu Napului – Valea Florilor, Iacobeni – Valea Largă și Hodăi Boian – Valea Largă.


🚫Ba mai mult, acești „melci politici”, care știu să bată doar pasul pe loc, au fost ÎMPOTRIVA întineririi comunei și acordării de terenuri pentru persoanele până în 35 de ani, care doreau să rămână în Comuna Ceanu Mare.


Cum aveți curaj să le cereți votul cetățenilor, când voi vă bateți joc de interesul acestei comune!?
𝗥𝗨Ș𝗜𝗡𝗘 𝗦Ă 𝗩Ă 𝗙𝗜𝗘!


Virgil Păcurar,
Primarul Comunei Ceanu Mare

spot_img
spot_img
spot_img