spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

­čĆźO poveste despre transformarea unui teren neamenajat ├«ntr-un spa╚Ťiu cultural dedicat istoriei ╚Öi culturii

spot_img

­čĹë­čĆ╗├Än cadrul proiectului ÔÇťExtinderea casei rurale ╚Öi ├«nfiin╚Ťarea sec╚Ťiei etnografice a Muzeului de Istorie TurdaÔÇŁ, a fost construit─â, dotat─â ╚Öi echipat─â o cl─âdire modern─â ╚Öi un pavilion, care ├«ncep├ónd din acest an va func╚Ťiona ca sec╚Ťie Etnografic─â a Muzeului de Istorie.


­čžşCl─âdirea ├«n suprafa╚Ť─â de 309,83 mp a fost dotat─â cu mobilier de exterior ╚Öi interior pentru a putea sus╚Ťine diverse evenimente, workshop-uri, expozi╚Ťii ╚Öi atelierele de crea╚Ťie artistic─â ╚Öi artizanal─â.
În plus, s-a construit o platformă ca și bază pentru un proiect inedit, o șură istorică reconstituită, adusă de pe Valea Arieșului, în care se vor putea organiza spectacole și ateliere în aer liber.


­čÜŚDe asemenea, au fost amenajate c─âi de acces, facilit─â╚Ťi de parcare, spa╚Ťii verzi, sta╚Ťie de ├«nc─ârcare electric─â, barier─â de acces, sistem de supraveghere video, panouri fotovoltaice instalate pe acoperi╚Ö, precum ╚Öi cale de acces pentru persoanele cu handicap.


­čĺíContinu─âm investi╚Ťiile ├«n infrastructura cultural─â a ora╚Öului nostru, concentr├óndu-ne ╚Öi pe atragerea unui num─âr c├ót mai mare de turi╚Öti!

FOTO: https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/posts/pfbid0QzWp4RWoG7upDe541zkfSYtppdQLKPd7Y66uUzn1j16mYB8Y97oBfSaTzoNY2eefl?cft[0]=AZUIOHeS4frT_YXyW5IUpUv6zFWi3W_bN6ArDWqAp04Gg-d43aWM1iDDf8bjYEknTIa-B5fj8X04VoTlhu5U5s0byMCb1RbeXDUqdR9Zl1jf-DGqNZre7un6g94e7vnbak259G8vDpAcAQLmnwF645S2GsEglBgr_dOzy_o5SwuEHQ&tn=%2CO%2CP-R

spot_img
spot_img
spot_img