fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăCeanu Mare𝟱𝟱 𝗱𝗲 𝗰𝗲𝘁ăț𝗲𝗻𝗶 𝗮𝗶 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗖𝗲𝗮𝗻𝘂 𝗠𝗮𝗿𝗲 𝘀-𝗮𝘂 𝗶𝗺𝘂𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁, 𝗮𝘀𝘁ă𝘇𝗶, î𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶...

𝟱𝟱 𝗱𝗲 𝗰𝗲𝘁ăț𝗲𝗻𝗶 𝗮𝗶 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗖𝗲𝗮𝗻𝘂 𝗠𝗮𝗿𝗲 𝘀-𝗮𝘂 𝗶𝗺𝘂𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁, 𝗮𝘀𝘁ă𝘇𝗶, î𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗦𝗔𝗥𝗦-𝗖𝗼𝗩-𝟮

- Advertisement -

💉           Comuna Ceanu Mare intră în rândul comunităților a căror cetățeni conștientizează pericolul epidemiologic și acționează ca atare.

🪖             Datorită unui parteneriat cu Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj Napoca și cu Instituția Prefectului Județului Cluj, o echipă a spitalului militar s-a deplasat la Ceanu Mare, pentru a inocula vaccinuri cu ser Pfizer și Johnson&Johnson tuturor persoanelor doritoare, precum și celor netransportabile.

               În total, 55 de cenani, de toate vârstele, au primit serul anti-SARS-CoV-2.

„Sunt adeptul prevenției și sunt adeptul colaborării în scopul prevenției. În această iarnă, comuna noastră s-a confruntat cu un val îngrijorător de îmbolnăviri cu COVID-19, motiv pentru care mă bucură faptul că mulți cetățeni au ales calea imunizării. De asemenea, îi îndemn pe toți cei care nu au reușit, încă, să se imunizeze, să nu mai aștepte.

               Le mulțumesc partenerilor de la Spitalul Militar și de la Instituția Prefectului pentru demersul de astăzi și îi asigur că, de fiecare dată când vor avea acțiuni similare, vor avea un partener de nădejde, la Ceanu Mare.”, transmite Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare.

 

🥇             De asemenea, comuna Ceanu Mare se mândrește cu cetățeanul cu numărul 1000 din mediul rural a județului, care a primit vaccinul împotriva COVID-19. Este vorba despre domnul, Teodor Moldovan, în vârstă de 80 de ani.

               Acesta a primit o diplomă de Apreciere din partea Instituției Prefectului Județului Cluj, prin subprefect, Irina Munteanu și Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj Napoca, prin comandant – director general, Colonel Doctor Doina Băltaru. Totodată, soția domnului Moldovan a primit, în semn de apreciere, o mică atenție din partea domnului primar, Virgil Păcurar.

 

Biroul de Presă,

Primăria Comunei Ceanu Mare

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Rahova l-a schimbat! Vezi cum arată acum Liviu Dragnea

0
În presa națională a fost publicată o fotografie care-l reprezintă pe fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, în celulă, în Penitenciarul Rahova. Nu este vorba despre...

Comentarii

%d bloggers like this: