spot_img

?? ??? ????? ???????? ?? ???? ?? ??????? ?? ???????? ?? ?????

Date:

Share post:

Consiliul Jude┼úean Cluj informeaz─â participan┼úii la trafic ├«n leg─âtur─â cu faptul c─â, ├«n cursul dimine┼úii zilei de mar╚Ťi, 26 ianuarie a.c., pe raza jude┼úului Cluj nu exist─â drumuri jude┼úene blocate sau ├«nchise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum, ├«ns─â, circula┼úia se desf─â╚Öoar─â ├«n condi┼úii specifice sezonului rece.
 
De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius și a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore, pe mai multe drumuri judeţene traficul rutier a fost îngreunat.
├Än acest context, pentru asigurarea unor condi┼úii optime de circula┼úie, ├«n cursul zilei de luni, 25 ianuarie, s-a ac┼úionat, inclusiv prin revizii, pe 59 de drumuri sau sectoare de drumuri jude┼úene situate pe raza zonelor Huedin, Gil─âu ┼či Gherla. Interven╚Ťia a fost realizat─â cu ajutorul a 23 de utilaje. Tot ├«n aceste zone, ├«n cursul nop┼úii ┼či al acestei dimine┼úi s-a ac┼úionat pe 60 de drumuri jude┼úene, cu 27 de utilaje. ├Än cadrul acestor ac┼úiuni a fost folosit─â o cantitate ├«nsumat─â de 160 tone de material antiderapant, inclusiv sare.
 
Pe drumurile jude┼úene situate ├«n zona Turda ┼či ├«n zona de munte, ├«n cursul zilei de luni, 25 ianuarie, s-a intervenit pe 3 drumuri jude┼úene, cu 4 utilaje. La aceast─â or─â, se ac┼úioneaz─â, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri jude┼úene, cu 10 utilaje. ├Än cadrul acestor ac┼úiuni a fost folosit─â o cantitate ├«nsumat─â de 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
 
Totodat─â, pe drumurile jude┼úene situate ├«n zona Dej, ├«n cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 5 drumuri jude┼úene, cu 3 utilaje. La aceast─â or─â nu se impune interven╚Ťia pe niciun drum jude╚Ťean situat ├«n zona Dejului. ├Än cadrul acestor ac┼úiuni nu a fost necesar─â folosirea de material antiderapant.
 
├Än continuare, se ac┼úioneaz─â cu utilaje cu lam─â pentru cur─â╚Ťarea z─âpezii ╚Öi l─ârgirea carosabilului ┼či cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectueaz─â revizii pe mai multe drumuri jude┼úene pentru verificarea st─ârii p─âr┼úii carosabile, urm├ónd s─â se ac┼úioneze ├«n caz de necesitate.
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

770 de tone de material antiderapant au fost folosite ├«n ac╚Ťiunile de desz─âpezire ╚Öi de combatere a poleiului pe drumurile jude╚Ťene

Circula╚Ťia rutier─â se desf─â╚Öoar─â ├«n condi╚Ťii de iarn─â ┬á ┬á Consiliul Jude┼úean...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza jude╚Ťului Cluj nu exist─â drumuri jude╚Ťene blocate...

Accident la Bontida – 4 victime

Un accident la Bontida a determinat forte majore de...
%d bloggers like this: