fbpx
spot_img

,,𝗚𝗵𝗲𝗽𝗮𝗿𝘇𝗶𝗶 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝗹𝘃𝗮𝗻𝗶”- 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗶 𝗹𝗮 𝗰𝗲𝗹 𝗱𝗲-𝗮𝗹 𝟳-𝗹𝗲𝗮 𝗥𝗮𝗹𝗶𝘂 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗖𝗹𝗮𝘀𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗠𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲-𝟮𝟬𝟮𝟮

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

 

Aproximativ 400 de elevi militari din Polonia, Lituania, Estonia si Letonia participă începând cu 18 iulie la cel de-al 7-lea Raliu Central al Claselor Militare de la Orzysz . Pe lângă atracțiile special pregătite, elevii au desfășurat activități specifice de instruire cu rol integrator și de familiarizare a viitoarelor cadre militare cu mediul profesional.

Un modul din pregătire este reprezentat de cunoașterea modului de instruire al militarilor români, americani și britanici din cadrul Grupului de Luptă din Polonia, și a echipamentelor militare folosite. Pentru cadeți este o experiență nouă și este pentru prima dată când au avut ocazia de a vedea sau intra într-un sistem antiaerian Gepard sau un transportor blindat de tip Stryker.  

 

Totodată, această activitate de instruire a prilejuit și vizita ministrului apărării- Mariusz Błaszczak, care i-a recompensat pe cei mai buni dintre ei în cadrul unei ceremonii militare desfășurată pe platoul din baza militară de instrucție din Bemowo Piskie.

***

Începând cu luna aprilie, timp de aproximativ 6 luni, contingentul românesc ,,Gheparzii Transilvani”, structură generată de Batalionul 3 Apărare Antiaeriană ,,Potaissa” se instruiește într-un mediu multinațional alături de aliații grupului de luptă din Polonia, sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite.

 

✍️&📸 Liviu Burtică

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: