fbpx
HomeȘtiri din Câmpia Turzii𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 ș𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 “𝗗𝗿. 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗹 𝗜𝗴𝗻𝗮” 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮
spot_img
spot_img

𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 ș𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 “𝗗𝗿. 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗹 𝗜𝗴𝗻𝗮” 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮

- Publicitate -
spot_img

Investițiile în sistemul de sănătate public, la Câmpia Turzii, sunt constante, așa cum este normal de altfel într-o societate în continuă dezvoltare, cu atât mai mult cu cât ne aflăm într-un context epidemiologic fără precedent.

Astfel că, am achiziționat două mese pentru operație de chirurgie generală, care vor fi folosite atât pentru chirurgie, cât și pentru ortopedie și ginecologie. Valoarea unei astfel de mese profesionale de operație se ridică la peste 85.000 lei.

Este vorba despre mese electro-hidraulice performante, de ultimă generație, cu capacitate de ridicare pacient până la 454 kg.

Una dintre acestea a fost deja instalată în secția chirurgie a spitalului și vine în înlocuirea celei rudimentare și vechi de peste 40 de ani.

Cea de-a doua, aflată în procedura de achiziție, va fi instalată în cadrul secției ginecologie, astfel încât toate intervențiile chirurgicale, mici sau complexe, să se realizeze în condiții optime și alături de priceperea cadrelor medicale, să conducă la rezultatele pe care cu toții ni le dorim pentru noi sau pentru cei apropiați.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: