fbpx
spot_img

𝐈𝐧𝐜ă 𝟖𝟑 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

✅Ne face plăcere să vă informăm că astăzi, în cadrul unui eveniment oficial, primarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat al doilea contract de finanțare prin Programul Național de Reziliență și Redresare (PNRR).


🏢La eveniment au luat parte domnul Marcel Ioan Boloș, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, domnul Virgil Daniel Popescu, Ministrul Energiei și doamna Csilla Hegedüs, Secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.


🛡️Proiectul de investiții „Reabilitare CORP CLĂDIRE „C” a Liceului Teoretic „Pavel Dan” Conac SZENTKERESZTY – BETHLEN”, are o valoare totală de peste 8.330.596,00 lei. Ne dorim ca prin implementarea acestuia să transformăm conacul într-un punct major de atracție, în rândul celor care vor să descopere Câmpia Turzii.


👑Conacul Szentkereszty – Bethlen este monument istoric al județului Cluj, a fost ridicat în a doua jumătate a secolului XIX și este un edificiu de referință pentru istoria orașului nostru.


🇷🇴 Astfel, atât acest proiect de reabilitare a conacului, cât și Zona Cultural-Recreativă „La Trei Lacuri” vor pune Municipiul Câmpia Turzii pe harta turistică a României și nu numai.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: