spot_img

Filme care ar putea fi transformate în sloturi

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Există multe jocuri de cazino care se bazează pe teme populare, cum ar fi emisiuni de televiziune, sport, muzică, Egipt, Roma și creaturi mistice. Pe lângă toate acestea, există, de asemenea, multe jocuri de cazino care s-au inspirat din filme. Așa că pune-ți deoparte bugetul în bani reali sau criptomonede deoarece nu credem că durează mult până în momentul în care aceste titluri vor deveni sloturi.

 

The Expendables

The Expendables Megaways este un bun exemplu, iar acest joc de păcănele, după cum sugerează și numele, se bazează pe filmul numit The Expendables. Pe rolele acestui joc vei găsi multe dintre vedetele din film, printre care Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li și Dolph Lundgren. Alte jocuri de cazino care s-au bazat pe filme includ Planet of The Apes, Jurassic World, Terminator 2, Paranormal Activity, A Nightmare on Elm Street, Ghostbusters, Lord of the Rings, Casino Royale, Grease, Platoon, Top Gun și Rocky.

Star Wars

Unul dintre cele mai evidente filme care ar putea fi adaptate într-un joc de cazino este Star Wars. Aceasta este una dintre cele mai populare serii de filme și totuși nu există un slot machine Star Wars disponibil online. În Las Vegas au existat cândva aparate de joc cu tema trilogiei originale Star Wars, care conțineau titluri licențiate comercial de Lucasfilm. Cu toate acestea, sloturile au fost de atunci eliminate, mulți oameni considerând că motivul principal este achiziționarea francizei Star Wars de către Disney.

Prin urmare, este foarte puțin probabil să vedem un joc de cazino cu tema Star Wars în viitorul apropiat. Totuși, imagineaz-ți cât de popular ar fi un joc cu Chewbacca, Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, R2-D2, Yoda, Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker și Prințesa Leia pe role? 

 

Harry Potter

O altă lume mistică care s-ar preta perfect pentru jocurile de cazino online este Harry Potter. Unii ar putea crede că această serie de filme a fost creată doar pentru copii, dar adulții care au vizionat filmele și au citit cărțile știu că lucrurile stau diferit. Deși există o mulțime de jocuri de păcănele cu vrăjitori și magie, nimic nu se compară cu lumea lui Harry Potter. Cu personaje precum Dumbledore, Sirius Black, Snape, Hagrid, Hermione, Ron și Harry însuși, acesta ar fi cu siguranță un alt titlu de cazino apreciat de gambleri.

Bourne

Un alt film care ar putea fi adaptat într-un joc de cazino este seria de filme Bourne. Acestea au ca protagonist un american care a fost găsit plutind în derivă în Marea Mediterană cu două răni în spate. Thrillerul de acțiune și spionaj urmărește viața lui Jason Bourne, care suferă de pierderea memoriei în timp ce încearcă să-și afle adevărata identitate. Gândește-te la arme, romantism, curaj și intrigă și vei avea ingredientele unui joc de cazino tematic de crapă de tot.

 

Ocean’s Eleven

Ce sursă de inspirație mai bună pentru un joc de păcănele decât o poveste despre o bandă de hoți care jefuiește simultan trei cazinouri din Las Vegas? Filmul are elementele vizuale deosebite și o selecție de staruri de cinema care s-ar transpune într-un slot video perfect și, în plus, are suficientă acțiune și intrigă pentru a alimenta mai multe niveluri, provocări și realizări diferite.

 

Orice film de M. Night Shyamalan

Uneori prea complex, alteori prea evident, dar niciodată lipsit de acțiune. Cam așa poate fi descris orice film marca M. Night Shyamalan. Iar acestea sunt elementele esențiale pentru un slot machine de succes. Orice pasionat de science fiction, probabil că ar alege Signs în locul oricărui alt joc.

 

Alien vs. Predator

Sigur ți-ar plăcea să vezi M. Night Shyamalan adaptat la un joc la Euro Palace. Mai ales că ambele filme nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor multor cinefili. Sigur ai jucat în trecut cu un slot machine bazat pe Alien și ne îndoim că nu ți-a plăcut. 

 

Spaceballs

Această capodoperă a lui Mel Brooks este singura parodie a Războiului Stelelor care a fost aprobată de marele George Lucas, cu singura condiție de a nu se face merchandising în afara ecranului. Filmul este plin de personaje colorate și de clișee care ar arăta și s-ar simți excelent într-un slot machine video.

 

Concluzie

Deși există deja un număr semnificativ de sloturi inspirate din filme celebre, am putea spune că piața nu se va satura niciodată. Noi producții cinematigrafice apar în permanență, iar cazinourile online au spațiu suficient pentru a integra noi titluri. Așadar, tot ce putem face este să sperăm că titlurile de mai sus se vor concretiza curând în jocuri de noroc.

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

8 Motive să Alegi un Audit SEO Pentru Site-ul Tău

Căutările pe internet au devenit o normalitate a zilelor noastre, mai ales odată cu dezvoltarea incredibilă a dispozitivelor...

Cum sa alegi canapeaua sau coltarul dorit

Venirea primăverii aduce cu sine perioada perfectă în care-ți poți înnoi casa sau apartamentul, cumpărând o canapea sau...

Experiența și profesionalismul sunt FUNDAMENTALE în orice-ți propui!

Este debut de Primăvară și, după o perioadă lungă de stat în casă, oamenii s-au transformat într-un adevărat...

De ce romanii prefera cazinourile online

Speranța unui câștig rapid, din confortul de acasă, îi determină pe mulți dintre români să aleagă beneficiile unui...
spot_img

ÎN SIGURANȚĂ, ÎN NOAPTEA DINTRE ANI!

        În zilele de 30 decembrie 2021, 01 și 02 ianuarie 2022, peste 600 de poliţişti, în medie, vor fi la datorie, pentru ca noaptea...
%d bloggers like this: