spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

❗Toleranță ZERO față de amenințările la adresa colegilor din Primărie

✅Asemenea derapaje, precum cele ale contracandidatei mele de la PNL, care se avântă în amenințări la adresa colegilor din Primăria Ceanu Mare, sunt DE NEIERTAT nici măcar în campania electorală!

⚠️Dragi cetățeni, ne-am obișnuit cu „gura fleură” a doamnei Moldovan, care scrie cam ce-i vine la gură și, sincer, despre mine poate să spună ce vrea, oricum sunt ținta ei predilectă, dar… despre angajați nu-i permit să spună NIMIC! Să vorbești, în calitate de candidat la Primărie, despre „lenea” funcționarilor din Primărie și să folosești cuvinte precum „va fi vai de ei” … nu este o formă de democrație, ci de opresiune!

💯Doamna Moldovan, amintiți-vă că alături de oamenii pe care acum îi blamați ați lucrat 4 ani în calitate de primar … și 20 în calitate de colegă.
Acești oameni chiar încearcă să își facă datoria în mod profesionist, chiar dacă lucrează în condiții de stres si sunt subdimensionati din punct de vedere a organigramei!

NU, doamna Moldovan, NU VĂ PERMIT să vă legați de oamenii din Primărie! Spuneți-le cetățenilor PROIECTE, VIZIUNE, SOLUȚII… nu proferați amenințări! Ceanu Mare nu este moșia baronesei, Moldovan! Ceanu Mare este o comună demnă, cu oameni faini!

Virgil Păcurar,
Primarul Comunei Ceanu Mare

spot_img
spot_img