spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

⁉️Domnilor Lojigan, Rece și Socaciu, vă luați comision din 𝗣𝗥𝗜𝗩𝗔𝗧𝗜𝗭𝗔𝗥𝗘𝗔 Companiei de Apă Arieș?⁉️

💦Dragii mei ghirișeni, de 13 ani, comunitatea noastră PIERDE! Am pierdut gazul, electrica, Compania de Apă, Finanțele, BRD-ul și, în continuare, sub conducerea liberalilor, vom pierde definitiv!

Știți care este cel mai mare și mai murdar secret al PNL? DEVALIZAREA CÂMPIEI TURZII! Au pus Domeniul Public pe butuci, au pus Compania de Salubritate pe butuci, iar acum… din cauza lor, VOM PIERDE COMPANIA DE APĂ ARIEȘ!

❓Știți de ce este directorul Companiei de Apă Arieș, Bogdan Ionuț Bobic, membru în Consiliul de Administrație al Companiei de Apă Someș?

⚠️Bogdan Ionuț Bobic, Dorin Nicolae Lojigan, Gheorghe Iulian Rece și Alexandru Socaciu sunt doar câțiva dintre cei prin decizia cărora 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐩ă 𝐀𝐫𝐢𝐞ș 𝐒𝐀 𝐧𝐮 𝐯𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚!

În schimb, pachetul majoritar de acțiuni va fi preluat de către… Compania de Apă SOMEȘ, companie coordonată indirect de trioul Tișe – Boc – Buda!

💦Planul este unul pe cât de mișelesc și „la secret”, pe atât de nesimțit! După preluarea activelor de către Compania de Apă Someș, toți foștii angajați ai Companiei de Apă Arieș, cu excepția „celor care trebuie” vor fi dați afară! De asemenea, tarifele la apă vor crește și mai mult, deoarece Consiliul Local Câmpia Turzii nu va mai avea nici un cuvânt de spus în gestionarea tarifelor, dar asta nu este totul!

❗❗❗După „fuziunea” cu Compania de Apă Someș SA, noua societate va fi PRIVATIZATĂ, fiind cumpărată de o multinațională, pe același sistem ca Electrica, Distrigaz și alte societăți românești de stat care au fost „eficientizate” și vândute la străini!

LOJIGAN, AL CUI PION EȘTI?

https://www.facebook.com/share/p/N2y48sp6iz73eLrp

spot_img
spot_img