fbpx
HomeUncategorizedUSR Turda si-a ales noul Birou Politic Local - Andrei Suciu, candidat...
spot_img
spot_img

USR Turda si-a ales noul Birou Politic Local – Andrei Suciu, candidat neconditionat la Primarie

- Publicitate -
spot_img

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, a avut loc Adunarea Generală a membrilor USR Turda, în prezența deputatului USR Emanuel Ungureanu și a președintelui Biroului Județean Cluj Cătălin Sălăgean. Adunarea Generală a ales noua conducere a filialei Turda, Comisia de Arbitraj și cenzorul, pentru un mandat de 8 luni, până la alegerile locale de anul viitor.


Componența Biroului Politic Local este următoarea: președinte – Ciprian Rigman, vice-președinți – Andrei Suciu și Corina Duca, membri – Ovidiu Alexandru Micu, Cristian Iordache, Adrian Teban și Alin Pop. Comisia de Arbitraj este formată din Radu Inocan, Gavril Pop și Alexandra Nistor, în timp ce în funcția de cenzor a fost aleasă Alexandrina Inocan.


Prioritățile noului Birou Politic al USR Turda includ obținerea unui rezultat bun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, pregătirea alegerilor locale din 2020, consolidarea echipei și sprijinirea dezvoltării de filiale în proximitatea Turzii.

În cadrul Adunării Generale, vice-președintele ales, Andrei Suciu, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de Primar al Municipiului Turda, iar noul Birou Local a confirmat sprijinul necondiționat pentru această candidatură.


Membrii au apreciat activitatea conducerii interimare a filialei, în special a președintelui Emil Turdean, care, potrivit declarațiilor sale publice, s-a retras din structurile de conducere, rămânând membru activ al filialei.


Mulțumim tuturor membrilor care au luat parte la adunarea generală și dorim succes noii conduceri locale în atingerea obiectivelor stabilite!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: