fbpx
HomeUncategorizedTeorie-BOMBĂ: Tinerii din clubul Colectiv au fost incendiați cu napalm (NSFW)
spot_img
spot_img

Teorie-BOMBĂ: Tinerii din clubul Colectiv au fost incendiați cu napalm (NSFW)

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Raisa Ekaterina Ivatenko, maior în retragere, care a lucrat pentru Serviciul Secret al Armatei Române, a lansat recent o teorie incredibilă, legată de Hexi Pharma și incendiul din clubul Colectiv, care a curmat viețile a peste 60 de tineri români.

Aceasta susține că la Hexi Pharma se producea heroină, că autoritățile știau acest lucru și că atacul din clubul Colectiv a fost o manevră de mușamalizare a situației de la compania farmaceutică.

Totodată, alăturat teoriei absolut bulversante, dar care conține detalii incredibil de bine țintite, Ekaterina Ivatenko publică și două fotografii comparative cu victimele din Colectiv (foto articol) și victima unui atac cu napalm, din Siria.

„- In luna iunie a anului 2015 (mai exact data de 5, ora 13.03, 2015), Serviciul Roman de Informatii primeste o informare, de la un avertizor din Directia de Combatere a Crimei Organizate, Serviciul Antodrog, cu privire la faptul ca o importanta companie romaneasca de medicamente (ce se afla deja in urmarire informativa de mai mult timp din cauza suspiciunilor ca sumele imense de bani pe care le transfera in afara tarii nu puteau proveni doar din productia de dezinfectanti), ca DCCO a depistat la aceasta companie cantitati uriase de dom si anhidrida acetica (precursor al heroinei), aceasta substanta nefiind utilizata in compozitia niciunui dezinfectant produs de compania respectiva, deci exista varianta ca fabrica de dezinfectanti sa fi folosit anhidrida la producerea de heroina. In informarea, insa, a avertizorului din DCCO, catre SRI se specifica faptul ca actiunea de anihilare a retelei din interiorul companiei medicale a fost STOPATA de insusi seful Politiei Romane, indicandu-se faptul ca acesta si “seful CSAT”, au legaturi atat cu patronul companiei romanesti, cat si cu un reprezentant al companiei americane Dow Chemical ce are reprezentanta chiar in Romania.
– SRI incepe sa urmareasca informativ, toata luna august a anului 2015, eventuale “importuri” facute de catre compania HEXIPHARMA (caci despre ea e vorba) de anhidrida acetica (producatori de anhidrida nu sunt nici ei multi in lume deoarece este, ca si in cazul producerii domului, o productie controlata, anhidrida fiind un precursor al heroinei), dar nu depisteaza absolut niciun fir prin care sa explice prezenta stocurilor imense de anhidrida in depozitele Hexipharmei, DEOARECE, in luna septembrie, seful operativ al SRI dispune incetarea urmaririi informative si ii ameninta pe ofiterii SRI care au efectuat urmarirea cu, citez, “anihilare fizica”!
De unde provenea, atunci, anhidrida acetica, in depozitele fabricii Hexipharma, din moment ce ea nu venise ca produs fabricat de la niciuna dintre cele cateva companii producatoare de anhidrida? Raspunsul specialistilor din SRI – cei amenintati de catre seful lor Florica Coldea – a fost unul singur: anhidrida era produsa, in scopul producerii pe mai departe a heroine industriale, chiar in fabrica ce apartinea Hexipharma!
Pe de alta parte, in perioada iunie 2014 – februarie 2015, ministerul de interne, prin ministrul de interne ca ordonator de credite, a contractat, de la compania-mama Dow-Chemical din SUA, prin intermediul reprezentantei Dow-Chemical din Romania, pentru BSIJ, trei importuri de NAPALM, iar in containerele cu napalm – luat legal – au fost introduse si pachete cu drogul numit DOM, produs tot de catre compania Americana, singura din lume cu licenta DEA pentru productie de dom. Rapoartele informative ale SRI (pana sa le stopeze Coldea) pe acest obiectiv au aratat legatura directa, intre ministrul de interne, “cineva din Cotroceni” de la care veneau indicatiile, seful Politiei Romane, Ambasada SUA si patronul Hexipharma, precum si faptul ca in fabrica Hexipharma, din domul ajuns pe cai ilicite in companie, s-a produs anhidrida acetica, domul fiind precursor al anhidridei. S-a demonstrat asadar de catre specialistii din Serviciul Roman de Informatii ca stocurile de anhidrida acetica (prin care fabrica Hexi producea ulterior heroina industriala) proveneau din precursorul DOM pe care, prin intermediul lui Oprea Gabriel, ministru internelor si “vicepremier pe probleme antitero”, li-l livrase compania Dow-Chemical, cea cu care ministrul incheiase contracte de livrare pentru o unitate a internelor (Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei), de napalm. ” – este începutul teoriei incredibile pe care fostul agent secret român, actualmente consilier pe probleme strategice și de anti-terorism, o propagă pe pagina personală de facebook.

Întreaga informație poate fi consultată accesând următorul link:

https://www.facebook.com/explozivenews/posts/1570808959706890

Dincolo de teoria propagată de Ekaterina Ivatenko, raportul privind incendiul din clubul Colectiv a arătat o viteză de propagare a flăcării extrem de mare – practic, clubul izbucnind complet în flăcări în 3,5 secunde de la momentul primei scântei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: