fbpx
HomeUncategorizedEXCLUSIV: Proiecte în valoare de peste 15 milioane de euro pentru Municipiul...
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Proiecte în valoare de peste 15 milioane de euro pentru Municipiul Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În cadrul primei ediții a rubricii AdminRefleqt, inițiată de RefleqtMedia, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, a vorbit în premieră despre trei proiecte de dezvoltare pe care administrația locală pe care o conduce le pregătește și care vor fi supuse spre finanțare pe axa 13 de fonduri europene.

În conformitate cu spusele primarului, Dorin Lojigan, primul din cele trei proiecte se referă la modernizarea de la temelie a complexului „La Trei Lacuri”, prin înființarea unui Muzeul Ihtiologic și amenajarea unui amfiteatru, a unei zone de recreere și multe altele.

Al doilea proiect solicitat pe Axa 13 se referă la modernizarea completă a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, precum și a Parcului Central.

Lojigan are în vedere modernizarea completă a zonei, prin înființarea unei zone pietonale, schimbarea pavajului și realizarea unui nou monument al eroilor, care să aibă o flacără aprinsă tot timpul.

Al treilea proiect pe care echipele de implementare coordonate de Dorin Lojigan îl au în vedere constituie realizarea unui complex polisportiv și a unui Centru de Servicii Sociale, care vor fi amplasate în Berc.

Dacă despre Complexul polisportiv, dotat cu teren de fotbal, volei, tenis, patinoar și skatepark s-a tot vorbit, despre Centrul de Servicii Sociale nu s-au spus multe, însă RefleqtMedia a aflat în exclusivitate despre ce este vorba.

Practic vor fi reunite toate centrele de servicii sociale din Câmpia Turzii sub o singură cupolă, care va permite centrelor să-și desfășoare activitatea, dar și să își diversifice spectrul de activități, datorită logisticii și a infrastructurii sporite de care vor beneficia.

Întregul interviu poate fi urmărit mai sus, dar și pe youtube, accesând următorul Link:

https://www.youtube.com/watch?v=DLtPKDeeHIA&feature=youtu.be

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: