fbpx
HomeUncategorizedAm aflat motivele din spatele atacurilor lui Cristel Frînc către Cristian Matei
spot_img
spot_img

Am aflat motivele din spatele atacurilor lui Cristel Frînc către Cristian Matei

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În ultimele două luni, fostul director general interimar al SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Cristel Frînc, a lansat o adevărată entifadă la adresa primarului turdean, Cristian Matei.

De la acuzații conform cărora Matei ar plăti presa turdeană ca să-l discrediteze pe Frînc, la acuzații de șantaj, amenințări cu plângeri penale și cuvinte grele scrise de Frînc, toate au făcut parte dintr-un plan bine determinat prin care Frînc părea că încearcă să obțină ceva.

Deoarece nu neapărat îl duce capul (detalii mai jos) Frînc s-a dat singur de gol asupra motivelor pentru care l-a atacat pe primarul turdean.

În două postări consecutive, realizate ieri, Cristel Frînc a lovit atât în procedura de selecție a directorului general al SC Domeniul Public Turda SA, cât și în imaginea efectivă a lui Gheorghe Balahura.

„Vorbim de corectitudine.

Cum s-a desfășurat concursul de ocupare a postului de Director la Domeniul Public Turda, citiți și judecați cine conduce Primăria Turda și cum spun una și fac alta.
DUPĂ DEX : Calitatea de a fi corect; lipsă de greșeli. Ținută sau purtare corectă; cinste. Însușire a gândirii care respectă legile logice.

Condiții obligatori de selecție:
În CV domnului Balahura unde se vede îndeplinirea condiției obligatorie nr.1 din anunțul de recrutare de către firma ARC , miroase a mîrșăvie!!!!!!! pardon CORECTITUDINE din parte Consiliului Local Turda prin Primar Matei.”, a scris Cristel pe facebook.

Ceea ce nu știe Cristel Frînc este că studiile în școlile militare de dinainte de 1989 au caracter de studii superioare – care echivalează, conform legilor românești, cu studiile universitare – astfel, deși nu este absolvent al vreunei facultăți, Gheorghe Balahura este îndrituit să conducă DP Turda, datorită Școlii Militare absolvite.

Dar … de ce aceste atacuri ale lui Cristel Frînc?

Păi după ce a fost dat afară, cu scandal, de la Domeniul Public Câmpia Turzii, unde a lăsat un adevărat dezastru economic, societatea încheind atât 2015, cât și 2016 cu un deficit economic, lui Frînc i-a încolțit ideea să fie director general la Domeniul Public Turda.

Devreme ce era vicepreședinte PSD, a încercat să-l persuadeze pe Cristian Matei să-i ofere postul, dar în condițiile în care asupra lui Frînc aplanează mai multe acuzații și bănuieli de fraude și activități ilegale, era clar că primarul turdean nu îi va pune tronul de la DPT sub fund.

Astfel a început campania de acuzații și discreditări lansată de fostul director al DPCT.

Dar, ca să vă faceți o imagine pertinentă asupra abilităților manageriale a celui care a fost denumit „Frînel” chiar de Vasile Tot – omul care l-a adus atât la Salina Turda, cât și la Domeniul Public Câmpia Turzii, vă inserăm indicatorii economici realizați de Domeniul Public Câmpia Turzii în cei doi ani în care Cristel Frînc a „condus” societatea.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: