16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeUncategorizedUn nou instrument marca SEOlium te ajută să monitorizezi distribuirea știrilor și...

Un nou instrument marca SEOlium te ajută să monitorizezi distribuirea știrilor și articolelor în România

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai distribuite știri și articole ale presei din România? Acum a apărut un instrument care îți poate răspunde la această întrebare.

Most Shared monitorizează constant milioane de publicații din toată lumea și te ajută să descoperi subiectele virale și articolele populare în social media. Dedicat mai ales echipelor editoriale, acest instrument poate fi utilizat pentru cercetare, motivare bloggeri/reporteri/jurnaliști, media monitoring, materiale promoționale, rapoarte pentru donatori și multe altele.

Puteți accesa gratuit acest instrument pe site, la linkul ce urmează: Most Shared Romania.

În esență, este vorba de un barometru de viralitate a articolelor apărute în presă sau blogosferă, iar varianta publică a instrumentului este gratuită și prezintă datele colectate după săptămâni, cu o întârziere de 3-10 zile. Pentru date în timp real, analize competitive, dar mai ales articole trending – există versiunea premium disponibilă contra cost.

Există deja o versiune care monitorizează știrile apărute în România, iar în curând vor fi adăugate și alte țări precum SUA, Canada, Germania, Franța, Irlanda, Australia, Marea Britanie și altele.

Platforma a fost lansată recent de SEOlium, o agenție SEO de la București (Calea Vitan 111) care și-a propus să dezvolte o serie de instrumente de monitorizare a activităților online, utile pentru orice site.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: