fbpx
HomeȘtiri din zonăCeanu MareZilele Comunei Ceanu Mare vor avea loc week-endul viitor
spot_img
spot_img

Zilele Comunei Ceanu Mare vor avea loc week-endul viitor

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Primăria comunei Ceanu Mare își cheamă acasă Fii Satului cu ocazia Zilelor Comuni Ceanu Mare și a Centenarului Marii Uniri, evenimentul fiind programat în zilele de 28 și 29 iulie.

Pe 28 iulie de la ora 19 este programată o competiție sportivă – Cupa de Fotbal „Fii Satului”, majoritatea activităților se vor desfășura duminică.

În 29 iulie, sărbătoarea continuă de la ora 9 cu Sfânta Liturghie ce va avea loc la Biserica Ortodoxă din Ceanu Mare, iar de la 13 debutează comemorarea eroilor comunei și un moment dedicat Centenarului Marii Uniri completat de un recital de cântece patriotice și mențiuni referitoare la Ziua Imnului Național.

Urmează partea a doua a programului de la ora 14 când începe programul folcloric în curtea școlii gimnaziale susținut de artiști de excepție: Ansamblul Artistic Joc de Ceanu Mare cu participarea tuturor generațiilor de jucăuși, vor evolua rapsozii comunei Ceanu Mare: Balcău Traian, Morar Iacob, Rusu Ioana, Hădărean Leontina, Rus Aurelia, Leaș Teodorica.

Programul continuă cu un moment de joc și voie bună susținut de frații IOAN DORDOI și FELIX GĂLAN, urmat de un recital extraordinar ANGELA RUSU.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: