fbpx
HomeȘtiri din zonăAitonVIDEO - Cel mai performant dispensar uman din zona Turda Câmpia Turzii...
spot_img
spot_img

VIDEO – Cel mai performant dispensar uman din zona Turda Câmpia Turzii a fost inaugurat la Aiton

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Astăzi, de la ora 13:00, a avut loc recepția finală a elementelor de dotare ale dispensarului uman din comuna Aiton, despre care RefleqtMedia scria încă de la începutul acestui an că va fi cel mai modern dispensar uman din zona Turda – Câmpia Turzii.

Ca urmare a investiției realizată prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală, a cărui contract de finanțare a fost semnat în luna decembrie și care s-a finalizat astăzi, firma QMS Internațional a adus la Aiton un ecograf, dotat cu Doppler color, un electrocardiograf, un otoscop, un negatoscop, precum și un pulsoximetru.

În conformitate cu datele prezentate de directorul QMS Internațional, Laszlo Sas, principalul factor luat în calcul la dotarea dispensarului a fost media de vârstă înaintată a cetățenilor comunei.

Astfel, grație aparaturii achiziționată de Comuna Aiton, vor putea fi verificate depunerilor de colesterol de pe vene și artere, probleme ale organelor interne, saturația de oxigen din sânge, dar și alte aspecte caracteristice geriatriei.

Totodată, edilul comunei Aiton, Nicolae Făgădar, și-a exprimat intenția ca, în eventualitatea în care planul său de întinerire a populației și de creștere a natalității va da roade, să achiziționeze și aparatură specifică ginecologiei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: